ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τιμωρία αποκλεισμού με αναστολή για την ΑΕΚ.

Με τιμωρία αποκλεισμού ενός χρόνου με αναστολή και πρόστιμο 150.000 ευρώ τιμώρησε η UEFA την ΑΕΚ. Παράταση ενός μήνα, εξασφάλισε η Ένωση, μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την ΑΕΚ από την UEFA, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος ζήτησε παράταση ενός μήνα και τα κατάφερε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να μην έχει αντίρρηση στο αίτημα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Η UEFA αποφάσισε ναι μεν την τιμωρία της ΑΕΚ, αλλά έδωσε την ευκαιρία στην διοίκηση της ομάδας προκειμένου σε ένα μήνα να δείξει ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής εξυγίανσης.

Η απόφαση αναμενόταν να βγει το βράδυ της Πέμπτης, αλλά η UEFA αιφνιδίασε και έβγαλε άμεσα την απόφαση. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, η ποινή ήταν σίγουρη όπως και η παράταση όμως. Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με την ΑΕΚ να έχει στην πλάτης μια τιμωρία η οποία όμως για να μην ενεργοποιηθεί η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα οι μέτοχοι του συλλόγου θα πρέπει μέχρι τις 31 Μαρτίου να έχουν δείξει χρήματα.

Όπως δήλωσε και χθες ο Ντέμης Νικολαΐδης στη συνάντηση με την Original στο Δωματιάκι, η ποινή ήταν σίγουρη, αλλά η ΑΕΚ θα μπορούσε να έπαιρνε αναστολή ή να έκανε έφεση με αποτέλεσμα να πάρει παράταση.

Η παράταση δίνει ανάσα στον δικέφαλο και πλέον όλοι τώρα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν ημερομηνίες και φυσικά να σωθεί η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Ο κόσμος ξεκίνησε από χθες τις κινητοποιήσεις και είναι σίγουρο ότι τώρα θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατός και ενωμένος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξει ΕΝΩΣΗ απ'όλους.

sport24.gr