ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παπανικολάου: «Χρειαζόταν ηρεμία»

Τους λόγους που τον έκαναν να πει πρόωρα το «αντίο» από τον πάγκο της ΑΕΚ εξήγησε ο Δημήτρης Παπανικολάου στον Sentra 103,3 και στον Βασίλη Σκουντή.

«Είπα στους παίκτες αφήστε όλα τα άλλα, με τις ανακοινώσεις από τη Στοκχόλμη ως το... Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας το πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων» σε εξωαγωνιστικούς λόγους που κοστίζουν στην ομάδα τη συγκέντρωσή της και κατ' επέκταση τις επιτυχίες.


Τα βασικότερα σημεία των δηλώσεών του:


Για τους λόγους της αποχώρησής του:

«Είχαμε μιλήσει πριν πάω. Επί δύο εβδομάδες διαπίστωσα συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δεν κατάφερα να αποβάλλω από την ομάδα. Το ένα ήταν έλλειψη συγκέντρωσης από την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Εγώ είπα στους παίκτες από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβα ότι αφήστε όλα τα άλλα, με τις ανακοινώσεις από τη Στοκχόλμη ως το Αζερμπαϊτζάν. Οι παίκτες επηρεάζονται από αυτά, με αποτέλεσμα να χάνουν τη συγκέντρωσή τους.

Την πρώτη βδομάδα το καταφέραμε, τη δεύτερη παλινδρομήσαμε, διότι κατά τη δική μου άποψη ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και μάλιστα εύκολα.

Από εκεί και πέρα βλέπω μια κριτική ως προς το πρόσωπό μου και τον πρόεδρο, για τις επιλογές του και αποφάσισα να διευκολύνω τον πρόεδρο.

Παρόλ' αυτά κάνω έκκληση να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι και να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει με τον νέο προπονητή».

Για το τι έμαθε στις 15 μέρες που έμεινε ως προπονητής:

«Είχα πει και πριν αναλάβω ότι θα προτιμούσα να έχω μια ομάδα από το καλοκαίρι. Πιστεύω όμως ότι είχα έμπειρα παιδιά, αλλά πρέπει κάποιοι να καταλαβαίνουν, να μιλάμε λίγο και για μπάσκετ.Το μπάσκετ είναι λίγο πιο δύσκολο όσον αφορά στη λειτουργία προς τα έξω.

Δεν μετάνιωσα που πήρα αυτή την απόφαση. Ενιωσα πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα. Κάποια πράγματα όμως θέλουν περισσότερο χρόνο και ηρεμία. Τη μισθοδοσία μου την επιστρέφω αυτούσια, δεν θέλω ούτε ένα ευρώ».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Λίγο μετά η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την αποχώρηση του προπονητή της, τονίζοντας πως του ασκήθηκε πίεση να παραμείνει.

«Ο Δημήτρης Παπανικολάου υπέβαλλε την παραίτηση του από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, παρά τις πιέσεις της διοίκησης της ΚΑΕ που τον ήθελε στην Βασίλισσα μέχρι το τέλος της περιόδου. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την συνεργασία μας και ευχόμαστε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά.

sentragoal.gr