ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το παιχνίδι το (καθ)ορίζει ο Νοτιάς.

Από την απόφαση του μεγαλομετόχου που το… κλωθογυρίζει στο μυαλό του κάπου στη Νέα Υόρκη θα εξαρτηθεί το μέγεθος της οικονομικής βοήθειας που θα λάβει η ΠΑΕ από τους άλλοτε μονοιασμένους συνοδοιπόρους του 2004.

Ο Πέτρος Παππάς προσπαθεί να τους φέρει σε επαφή. Ο Ντέμης Νικολαΐδης απέχει της διαδικασίας αυτής, όμως έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο στο ταμείο της ΑΕΚ θα εισρεύσουν 3 εκατ. ευρώ από τον άγνωστο επί της παρούσης δανειστή ο οποίος θα λάβει πίσω την έντοκη "ταμειακή διευκόλυνση".

Ωστόσο το μεγαλύτερο χρέος αναλογεί στον Νίκο Νότια, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο δραστηριοποιούμενος στη Νέα Υόρκη Χιώτης επιχειρηματίας καλείται να βάλει 2 εκατ. ευρώ, περισσότερα από κάθε άλλον. Και τούτο διότι υπήρξαν στο παρελθόν φορές που τον… όβολο του τον κάλυψε ο Πέτρος Παππάς πληρώνοντας και για τους δύο.

Είναι αλήθεια ότι δεν τον ενθουσιάζει ιδιαίτερα η απεικόνιση των χρεών που μοιράστηκε στους μετόχους από τον ορκωτό λογιστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και κυρίως το γεγονός ότι δεν του αναγνωρίζεται η μη είσπραξη δύο ενοικίων για τη χρήση του προπονητικού κέντρου των Σπάτων (ήτοι 1,2 εκατ. ευρώ).

Ο Νοτιάς λέγεται το ότι (διότι πολλά από όσα γράφονται τελευταία αναφορικά με τις προθέσεις των μετόχων πλησιάζουν την πραγματικά) θα απαντήσει σήμερα με νούμερα για πόσα διατίθεται να καταβάλει στο email του Πέτρου Παππά. Θα είναι πολύ μεγάλη και συνάμα ευχάριστη έκπληξη αν συμφωνήσει να δώσει κάτι περισσότερο από τη διαφορά, δηλαδή 800.000 ευρώ. Απερχόμενα διοικητικά μέλη έλεγαν ότι αν δώσει έστω και 500.000 ευρώ καλά θα είναι…

Με τα φύλλα τους κλειστά εξακολουθούν να παίζουν οι κκ. Τάκης Κανελλόπουλος, Γκίκας Γκούμας, Πόλυς Χατζηιωάννου και Νάσος Θανόπουλος κι ενώ υποτίθεται ότι όλοι αυτοί μαζί πρέπει να βρουν και τον τρόπο με τον οποίο θα κλείσει το θέμα με το δάνειο από τη Morgan Stanley (οφείλονται 7 εκατ. ευρώ) ώστε να απελευθερωθούν οι μετοχές της ΠΑΕ οι οποίες είναι υποθηκευμένες (και πλέον μπλοκαρισμένες) στον εν λόγω χρηματοπιστωτικό οργανισμό.

Μόλις μερικές ώρες πριν από την αποστολή του υπομνήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της UEFA μέσω της οποίας θα επιδιώξει να κερδίσει περισσότερο χρόνο προκειμένου να παρουσιάσει στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν πως έχουν γίνει (κάποιες) απαιτούμενες πληρωμές, ότι η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε πλάνο εξυγίανσης και ότι υπάρχει η προοπτική για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασής της από την ερχόμενη σεζόν, οι μέτοχοι δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους όσον αφορά την αποπληρωμή χρεών της εταιρείας που αναλογούν στο ποσοστό μετοχών του καθενός. Άραγε να είναι έστω κοντά σε μία συνεννόηση;

sport24.gr