ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Απόλυτη επιβεβαίωση για Μανωλά!

Οπως αποκλειστικά διαβάσατε από το gazzetta.gr στις 24/1 η πρόταση της Εβερτον για τον Ελληνα στόπερ είναι στις 500.000 ευρώ συν 300.000 μπόνους συμμετοχών.

Από το gazzetta.gr ενημερωθήκατε από την πρώτη μέρα για το ενδιαφέρον της Εβερτον για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά αλλά και με συνέπεια όλα τα επεισόδια που ακολούθησαν το συγκεκριμένο... σήριαλ μέχρι να φτάσει η πρόταση.

Ηταν δεδομένο ότι από τούτο το site θα διαβάζατε σε αποκλειστικότητα και την προσφορά του συλλόγου του Λίβερπουλ. Στις 24/1 σάς αποκαλύψαμε την πρόταση των «ζαχαρωτών» προς την ΑΕΚ για την απόκτηση του 21χρονου Ελληνα στόπερ.

Σήμερα ήρθε ακόμη μία απόλυτη επιβεβαίωση για το gazzetta.gr αφού έστω και με καθυστέρηση δύο ημερών και τα υπόλοιπα ΜΜΕ καταγράφουν όσα είχατε διαβάσει εδώ.

Υπενθυμίζουμε τα δεδομένα της πρότασης: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά της Εβερτον φτάνει τις 500.000 ευρώ για την ΑΕΚ ενώ προσφέρονται χρήματα (κοντά στις 300.000 ευρώ ίσως και παραπάνω) στην Ενωση όταν ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει (και όποτε το κάνει αυτό) 15 και έπειτα 30 συμμετοχές, ενώ στην Εβερτον είναι ανοιχτοί και για το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης στην ΑΕΚ.

Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, σάς είχαμε ενημερώσει και για την πρόταση προς τον παίκτη: Προσφέρεται ετήσιο συμβόλαιο αντί 410.000 ευρώ το χρόνο στο οποίο πάντως προβλέπονται και μπόνους συμμετοχών, πληρωμή ενοικίου σπιτιού και φυσικά αυτοκίνητο! Μάλιστα οι ετήσιες αποδοχές του Μανωλά πάνε προς τα πάνω σε κάθε χρόνο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών και αν ευσταθούν όσα αναφέρουν οι Αγγλοι τότε η πρόταση αφορά συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.

gazzetta.gr