ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εις την Πόλιν...


Ιστορικές στιγμές ζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που βρίσκεται από το πρωί στην Κωνσταντινούπολη. Η αποστολή έφτασε λίγο μετά τις 9 και πρώτος προορισμός της ήταν το Πατριαρχείο στο Φανάρι. Η διοίκηση και οι αθλήτριες του «Δικεφάλου» έγιναν δεκτοί με χαρά και συγκίνηση από τους ανθρώπους τους Πατριαρχείου, οι οποίοι ήταν απόλυτα ενημερωμένοι για την ιστορία και τις ρίζες της ΑΕΚ. Παρότι ο Πατριάρχης απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων, η «Ένωση» έτυχε άριστης υποδοχής με τον ηγούμενο να κάνει λόγο για μια επίσκεψη που ανανεώνει τους δεσμούς της ομάδας με την ιστορία της. «Χαιρόμαστε πολύ που βρίσκεστε εδώ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη και κάθε επίσκεψη της εδώ έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η παρουσία της ΑΕΚ στην Πόλη δίνει την ευκαιρία να ανανεώνονται οι δεσμοί και να γίνονται πιο δυνατοί», σχολίασε ο ηγούμενος ο οποίος ξενάγησε την ομάδα σε όλα τα μέρη του Πατριαρχείου.

Η «Ένωση» προσέφερε ως δώρο ένα συλλεκτικό λάβαρο του αγώνα ΑΕΚ –Γαλατασαράι καθώς και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου ενώ και οι άνθρωποι του Πατριαρχείου έδωσαν σε όλα τα μέλη της αποστολής από ένα σταυρουδάκι. Τόσο ο πρόεδρος, Κώστας Παπαδημητρίου όσο και ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Τόγελος, ευχαρίστησαν θερμά για την υποδοχή και τόνισαν από την μεριά τους την μεγάλη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η επιστροφή της στην Κωνσταντινούπολη.
 Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της σήμερα με μια απογευματινή προπόνηση ενώ αύριο στις 17:00, αντιμετωπίζει την Γαλατασαράι για την φάση των «8» του CEV CUP.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ

aek-live.gr