ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Καμία κριτική, μόνο στήριξη!

Στην 3η ισοπαλία σε τέσσερα ματς, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, παρέμεινε η ΑΕΚ στο Παγκρήτιο. Είχε πάθος για τη νίκη, αλλά έλειπε η ποιότητα. Το Sport24.gr δεν αναλύει...


Ο μήνας Γενάρης είναι καταραμένος για την ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια και το 2012 δεν θέλησε να αλλάξει. Η Ένωση έμεινε εκτός δύο στόχων, σε συνολικά πέντε μας με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα(κύπελλο με ΠΑΟΚ). Ίδια συνταγή λοιπόν και στην Κρήτη με τον Εργοτέλη και ακόμα δύο βαθμοί στα σκουπίδια.

Η ΑΕΚ παρότι είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της (σχεδόν νέα ομάδα σε άμυνα και κέντρο), δεν παρουσίασε τίποτα αξιόλογο, δημιουργικά, παρά μόνο με πάθος προσπάθησε να πάρει το ματς σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια εξίσου παθιασμένη ομάδα. Οι παίκτες προσπάθησαν και έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να βγει με ψηλά το κεφάλι η ομάδα από τον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα όμως είναι αυτοί που κρατάνε την ΑΕΚ στα χέρια τους, τι κάνουν;


Θέλουν στήριξη και όχι κριτική

Το έχουμε ξαναγράψει και μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για την ΑΕΚ, δεν θα σταματήσουμε να το λέμε στο Sport24.gr. Σε αυτή την ομάδα δεν χωράει κριτική, σε αυτούς τους παίκτες δεν χωράνε κατηγορίες και ευθύνες.

Αυτοί είναι μόνοι τους, επαγγελματίες, με μια ερασιτεχνική διοίκηση από πάνω τους και πλέον μόνοι τους κρατάνε την ομάδα και παράλληλα κρατάνε τις αντοχές τους. Ανθρώπινο είναι όμως όποιος δεν αντέχει να πηδάει από το καράβι. Και θα είναι το λιγότερο άνανδρο να τον κατηγορήσουμε. Αυτοί οι παίκτες, αυτό μπορούν, αυτό κάνουν με πάθος και ζήλο για το σύμβολο που φοράνε στο στήθος τους.

Δεν είναι Ντέμης ο Σιαλμάς αλλά τρέχει σαν τρελός και προσπαθεί, δεν είναι 25 ο Δέλλας αλλά στέκεται στο ύψος του, δεν είναι 30 ο Λύμπε αλλά όσο μπορεί θα σκοράρει, δεν είναι παίκτης επιπέδου ΑΕΚ ο Λαγός αλλά όσο τον βάζουν θα το παλεύει, δεν είναι Ζήκος ο Ρίκκα αλλά ξέρει που αγωνίζεται και αυτό που έχει θα το δώσει μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Αυτούς τους παίκτες έχουμε, αυτό μπορούν να κάνουνε, αυτούς πρέπει να στηρίξει ο κόσμος και μόνο. Μακάρι η ΑΕΚ να ήταν σε κατάσταση 2004... Δυστυχώς το 2012 μπορεί να μείνει στην ιστορία αυτού του ένδοξου συλλόγου και οι σελίδες στο Βιβλίο και οι σελίδες άσπρες και μαύρες να τελειώσουν.

Αυτοί οι παίκτες είναι η τελευταία ελπίδα της ΑΕΚ, αυτοί οι παίκτες θέλουν την στήριξη του κόσμου, όχι στο γήπεδο, αλλά από το προπονητικό στα Σπάτα. Δεν έχουν κανένα λόγο να μείνουν κοντά σε αυτό που ο κόσμος λατρεύει, αλλά το κάνουν και για αυτό θέλουν χειροκρότημα και υποστήριξη.

Πρώτη απώλεια του... Καράμπελα

Ο Γκέντσογλου ήταν εκτός ομάδας για περίπου δύο μήνες και στο σύνολο της καριέρας του στην ΑΕΚ θα μπορούσαμε να πούμε ότι ουδέποτε αποτέλεσε αξιόπιστη λύση που θα μπορούσε να στηριχτεί η ομάδα. Η απομάκρυνση του μόνο στα ταμεία της ΑΕΚ δημιούργησε πρόβλημα.

Ο Μπερνς από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ήταν τριτοτέταρτη επιλογή για τις πλευρές και την επίθεση. Μέχρι και δανεικός δόθηκε για να ψηθεί, αλλά δεν έδεσε ή τουλάχιστον δεν κατάφερε να δείξει κάτι παραπάνω από αυτό που παρουσίασε στις ελάχιστες συμμετοχές του στα τρία χρόνια. Δεν πρόκειται να λείψει από την ΑΕΚ.

Δυστυχώς η απόφαση του Καράμπελα να φύγει και η απουσία του από την ενδεκάδα, έφεραν ξεκάθαρα την πρώτη απώλεια για την ομάδα. Από το πρώτο παιχνίδι κόστισε 2 βαθμούς στην ΑΕΚ απέναντι στον Εργοτέλη. Η αντικατάσταση του από τον Λαγό, μόνο ατυχής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Πλέον η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην αριστερή της πλευρά και οι λύσεις που υπάρχουν (θεωρητικά) δεν αφήνουν ελπίδες. Η επόμενη βδομάδα ίσως να έχει και άλλες άσχημες ειδήσεις. Εν αναμονή λοιπόν.

sport24.gr