ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τροχανάς: «Να σχεδιάζουμε το αύριο»

Σύνθημα για το «αύριο» της ΑΕΚ προσπάθησε να δώσει μέσω δήλωσης του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Μιχάλης Τροχανάς.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της «Ενωσης» και επί της ουσίας ο υποκινητής της συνάντησης της 29ης Ιανουαρίου με δήλωσή του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, τονίζει πως όσοι νοιάζονται για την ομάδα έχουν μια επιλογή: «…Να συζητάμε για το «χθες» ή να νοιαζόμαστε, να προσπαθούμε και να σχεδιάζουμε το αύριο».


«Σε μια ΑΕΚ που δυστυχώς δεν έχει «σήμερα» οι Ενωσίτες αρχηγοί – νυν και πρώην – οι μαχητές σε όλα τα επίπεδα – Γήπεδο, Σ.Φ. ΑΕΚ – οι διακεκριμένες Ενωσίτικες προσωπικότητες, οι Ενωσίτες δημοσιογράφοι και το σύνολο των 600.000 Ενωσίτικων Οικογενειών ΜΙΑ επιλογή έχουμε μόνον», δηλώνει αρχικά ο Τροχανάς και συμπληρώνει: «Την επιλογή να συζητάμε για το «χθες» ή να νοιαζόμαστε, να προσπαθούμε και να σχεδιάζουμε το ΑΥΡΙΟ! Όλα τα υπόλοιπα είναι για προσκόπους σε βαθμό «λυκόπουλα» ή για Ναπολιτάνες κυράδες που τιτιβίζουν από τα μπαλκόνια τους στα στενά δρομάκια της Νάπολης».

Παράλληλα, ο Τροχανάς ανακοίνωσε ότι ο αειθαλής, Δημήτρης Τράγος δέχτηκε τιμητική πρόσκληση να παρευρεθεί στη σύσκεψη Ενωσιτών την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 συνοδευόμενος από τον επίσης διακεκριμένο Ενωσίτη Χρήστο Πετράκη.

sentragoal.gr