ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Προς αποχώρηση και ο Κάλα.

Αποχωρήσεων συνέχεια στην ΑΕΚ. Το ερώτημα πλέον είναι το ποιος θα πάρει σειρά και όχι το αν θα φύγει κάποιος. Ο Χουάν Κάλα ενδεχομένως να αποτελέσει τον επόμενο που θα αφήσει το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για άλλες πολιτείες.


Ο Ισπανός αμυντικός που αγωνίζεται στην Ένωση ως δανεικός από την Σεβίλλη, βρίσκεται σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα σε συζητήσεις με την Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του έως το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα εφημερίδας της Αραγονίας, έχουν αρχίσει ήδη οι επαφές της Σαραγόσα με τον ποδοσφαιριστή, από την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου αυτός να ολοκληρώσει τον δανεισμό του με την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η ισπανική ομάδα δεν έχει λάβει απάντηση από τον αμυντικό της Ένωσης, ωστόσο ο παίκτης φέρεται θετικός στην ιδέα να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Δεν απομένει παρά να δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τον Χουάν Κάλα (γνωστός twittermaniac) να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: "Antio, AEKARA".

contra.gr