ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ο σχεδιασμός της Βασίλισσας!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σχεδιάζουν αθόρυβα την επόμενη ημέρα της ομάδας! Το AEK-Live επιχειρεί μία πρώτη «σκιαγράφηση»!
ÁÅÊ - ÐÁÏÊ  AEK - PAOK (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Είναι λογικό μετά την λήξη της σεζόν στη basket league, τα «φώτα της δημοσιότητας» έχουν φύγει για λίγο από τα θέματα μπάσκετ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «μηχανές» δεν δουλεύουν σε κανονικούς ρυθμούς για τεχνικό τιμ και διοίκηση. Η Ένωση που όχι μόνο επέστρεψε στην Α1, αλλά είχε και μία πολύ καλή πορεία καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ετοιμάζεται για να είναι ακόμη ισχυρότερη στη καινούρια χρονιά.
«Κλειδί» των εξελίξεων θα είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο της νέας σεζόν. Οι διοικούντες πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την wild card της Ευρωλίγκα, όμως πιθανότερη τούτη τη στιγμή φαντάζει η συμμετοχή στο Euro Cup. Γεγονός που επίσης μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχία.
Διότι «με τη μία»… η Βασίλισσα θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια…
Τι γίνεται όμως με τον αγωνιστικό σχεδιασμό; Ας κάνουμε μία πρώτη (πρώιμη ίσως) σύνοψη…
Στο τιμόνι της ομάδας παραμένει όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό ο Ντράγκαν Σάκοτα.
Από εκεί και πέρα πιθανότητες να παραμείνουν στην ομάδα (συμβόλαια και για τη νέα σεζόν έχουν υπογράψει οι Σάκοτα, Σαρικόπουλος) συγκεντρώνουν οι:
sakota
Γ. Αθηναίου (27 ετών, play maker), Ν. Παπαντωνίου (25 ετών, play maker), Λ. Κασελάκης (25 ετών, small forward), N. Σάκοτα (29 ετών, power forward), Ζ. Σαρικόπουλος (25 ετών, center).
Στην ομάδα επιστρέφει επίσης ο Μ. Καμπερίδης (21 ετών, power forward), που φέτος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Ισπανική Ουέσκα, ενώ όπως όλα δείχνουν στο ρόστερ θα παραμείνει και ο Μ. Μιλόσεβιτς (28 ετών, power forward), o oποίος θα είναι και στην αποστολή της Εθνικής Βοσνίας στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου!
Είναι λοιπόν προφανές ότι ο «κορμός» υπό προϋποθέσεις υπάρχει…
Οι «ξένοι» της ομάδας;
Hairston
Από εκεί και πέρα σημαντικός στόχος τεχνικού τιμ και διοίκησης είναι η παραμονή του Μ. Χέρστον. Ο οποίος έδειξε φέτος ότι με την ποιότητά του μπορεί να καταστεί ένας εκ των «πυλώνων» της βασίλισσας!
Ενώ τα μεγάλα ερωτηματικά είναι ο Μ. Μπονσού, ο Κ. Ίνγκλις, ο Σκ. Ουίλμπεκιν και ο Τ. Ντελινικάϊτις. Για την «τύχη» των παραπάνω για την ώρα δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο.
Το ρεπορτάζ φανερώνει ότι για τη θέση «2» η ΑΕΚ προσανατολίζεται (και είναι πολύ κοντά) στον μέχρι πρόσφατα 30 χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ!
Όμως για όλα τα παραπάνω αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις
Και για αυτούς που θα μείνουν αλλά και για αυτούς που θα έρθουν!
Ρεπορτάζ: Ρ.Α.
aeklive.gr