ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Νέα επαφή Σκόκο και ΑΕΚ


Ο Νάτσο επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ και ρώτησε τα πάντα για την Ενωση - Πάντα ανοιχτή η επιστροφή του

H «Ένωση» έχει βάλει στο… φουλ τις μηχανές για την ενίσχυσή της ενόψει της Σούπερ Λιγκ, στοχεύοντας στην απόκτηση παικτών για όλες τις γραμμές, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα. Ο πήχης στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ είναι πολύ υψηλά, με ονόματα όπως αυτό του Νάτσο Σκόκο, του χαρισματικού Αργεντινού που είχε φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο, να είναι στη λίστα. Η περίπτωση του «υδραυλικού» απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ, ωστόσο είναι ξεχωριστή και απαιτεί «ειδικούς» χειρισμούς αλλά και υπομονή, για να ξεκαθαρίσει οριστικά.
Αυτό προέκυψε και από νέα επαφή μεταξύ της «Ένωσης» και του Σκόκο τα τελευταία 24ωρα, την οποία και αποκαλύπτει σήμερα η «ΩΡΑ των σπορ». Ο Σκόκο επικοινώνησε τις τελευταίες μέρες με υψηλόβαθμο στέλεχος των «κιτρινόμαυρων» και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάσταση στην ομάδα, τον σχεδιασμό ενόψει της επιστροφής της στην Σούπερ Λιγκ ως πρωταγωνίστρια και γενικότερα το πώς είναι τα πράγματα στον σύλλογο τελευταία. Ο Αργεντινός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, με τον ίδιο να δείχνει με τη στάση του και των όσων μετέφερε στην πλευρά της «Ένωσης» πως το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της, στριφογυρίζει στο μυαλό του.
Ο Σκόκο έχει αντιληφθεί τη δυναμική που έχει αποκτήσει και πάλι η ΑΕΚ, την προοπτική που μπορεί να του προσφέρει αλλά και τον ηγετικό ρόλο για τον οποίο προορίζεται, εφόσον επιστρέψει. Και τα παραπάνω δεν τον αφήνουν σε καμία περίπτωση αδιάφορο, καθώς σε συνδυασμό με τη δεδομένη λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του μπορούν να του χαρίσουν τις ιδανικές στιγμές που ονειρεύεται να ζήσει κάθε ποδοσφαιριστής. Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω και από τη νυν ομάδα του «υδραυλικού», τη Νιούελς, με τον Σκόκο να αναφέρεται στις επαφές που είχε με τον Λούκας Μπερνάντι, τον βασικό υποψήφιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος και του ζήτησε να μείνει!
Ο Σκόκο με τον Μπερνάντι έχουν εξαιρετικές σχέσεις, ο τελευταίος θα τον ήθελε πολύ στην ομάδα και του ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα επιθυμούσε να μην πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του, μέχρι να αναλάβει τα ηνία της Νιούελς. Κάτι που πάντως δεν φαίνεται πως θα επηρεάσει τον Σκόκο σχετικά με τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του και δεν θα είναι αυτός ο παράγοντας που θα τον οδηγήσει στην τελική του απόφαση. Το σίγουρο είναι πως μετά τη νέα επαφή μεταξύ ΑΕΚ και Σκόκο το ζήτημα της απόκτησης του «υδραυλικού» και της επιστροφής του στον «Δικέφαλο» παραμένει… ορθάνοικτο, με την «Ένωση» να έχει σε περίοπτη και ξεχωριστή θέση την περίπτωσή του στην ατζέντα της, τον Νάτσο να δείχνει σε πρώτη φάση θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της και την υπόθεση να έχει ακόμα επεισόδια, μέχρι την τελική της έκβαση.
Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ-aek365.gr