ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Πολύ κοντά σε Βάργκας η ΑΕΚ



Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι στη Σόφια, έκανε την πρώτη συνάντηση με τον μάνατζερ του 28χρονου άσου και απόψε θα έχει το τελικό ραντεβού μαζί του

Μια ανάσα φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ από την ολοκλήρωση της ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έφτασε στη Σόφια και ήδη πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση με τον ατζέντη του διεθνούς μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα, μια μεταγραφική υπόθεση για την οποία έχει γίνει ήδη αρκετή προεργασία.
Η τελική συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα γίνει το βράδυ, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Βάργκας, Νικολάι Ζεϊνόφ, στο aek365. «Είναι αλήθεια ότι συναντήθηκα με τον κύριο Μιλοβάνοβιτς. Είναι εδώ. Όμως, η τελική συζήτηση θα γίνει το βράδυ», μας τόνισε. Πάντως, το γεγονός ότι ο «Μίλο» επίσπευσε το ταξίδι του (ήταν να μεταβεί στη Βουλγαρία αύριο), δείχνει πως η ΑΕΚ αποφάσισε να... επισπεύσει τις διαδικασίες για να ολοκληρώσει την μεταγραφή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που τη τελική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ, είναι γιατί αναμένεται να φτάσει στη Σόφια κι ο Βέλγος ατζέντης του Βάργκας, για να συμμετάσχει στη συνάντηση. 
 aek365.gr