ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πρόταση για Τζιοβάνι η ΑΕΚ


Οι άνθρωποι της Ένωσης συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της Elenko Sports, κατέθεσαν συγκεκριμένη προσφορά για τον αριστερό μπακ της Φλουμινένσε, ενώ συζητήθηκε και το θέμα του Λούκα

Όπως διαβάσατε το μεσημέρι, εκπρόσωποι της Elenko Sports βρέθηκαν στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για δύο ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στα ταξίδια του στη Βραζιλία. Τον αριστερό μπακ Τζιοβάνι και τον μεσοεπιθετικό Λούκα.
Η συνάντηση των Κιτρινόμαυρων με τα στελέχη της εταιρείας μάνατζερ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι από την πλευρά της ΑΕΚ κατατέθηκε συγκεκριμένη προσφορά για την απόκτηση του ακραίου αμυντικού της Φλουμινένσε (άλλωστε, στην προσθήκη που πρέπει να γίνει στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει δοθεί... προτεραιότητα).
Η Ένωση, λοιπόν, έδειξε εμπράκτως την πρόθεσή της να προχωρήσει άμεσα το θέμα απόκτησης του Τζιοβάνι, κατέθεσε την πρότασή της και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, προκειμένου το θέμα να ξεκαθαρίσει άμεσα.
Ωστόσο, κουβέντα με τους ανθρώπους της Elenko Sports έγινε και για τον Λούκα, έναν ποδοσφαιριστή που έχει κερδίσει τους ανθρώπους της Ένωσης. Αν και στην ΑΕΚ έχουν κι άλλες ανοικτές υποθέσεις για την ίδια θέση (Σκόκο, Μπουονατόνε), αποφάσισαν να θέσουν στο τραπέζι και την υπόθεση του 25χρονου άσου και να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι συζητήσεις και γι' αυτόν θα συνεχιστούν.
Το σημαντικό, πάντως, είναι ότι η συζήτηση των ιθυνόντων της Ένωσης με τους εκπροσώπους της εταιρείας έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει... πεδίο συνεννόησης, καθώς ηElenko Sports έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον των δύο παικτών.

aek365.gr