ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Πρόκληση για την ΑΕΚ με Λαμπρόπουλο και Δημητρόπουλο





Ορίστηκε ο διαιτητής που έπαιξε 100-0 εναντίον της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, με 4ο τον γνωστό και μη εξαιρετέο τον Δημητρόπουλο.

Έγινε κι αυτό! Αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και στο κρίσιμο ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Αθηνών, θα έρθουν δύο… φίλοι από τα παλιά να διαιτητεύσουν τον αγώνα. Ως «άρχοντας» του ματς ορίστηκε από την ΚΕΔ ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε, σύμφωνα μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του σύνολο του Τύπου, είχε αδικήσει κατάφωρα την ΑΕΚ στο πρώτο ματς Κυπέλλου φέτος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και από την άλλη ως 4ος ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημητρόπουλος.
Η ΚΕΔ λοιπόν, ορίζει αυτούς τους διαιτητές στο ματς της ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ, με τον Λαμπρόπουλο να έρχεται φυσικά για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς της Ένωσης μετά το 1-1 του Φαλήρου. Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω διαιτητής μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ (στον οποίο ξανά θυμίζουμε είχε σφυρίξει 100 – 0 έδρα) εντελώς… συμπτωματικά διαιτητεύει κάθε Κυριακή.
Από την άλλη ο γνωστός σε όλη την πιάτσα πια, Δημητρόπουλος λίγες ημέρες μετά την απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έρχεται στο ΟΑΚΑ να κάνει τον 4ο!
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η οργάνωση, τώρα στα τελευταία της, προσπαθεί να κάνει μία επίδειξη δύναμης, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτά τα δύο «πουλέν» της να… εργαστούν αύριο στο ΟΑΚΑ. Από την ΑΕΚ, πάντως, δεν έχει γίνει κανένα σχετικό σχόλιο, για τον ορισμό των Λαμπρόπουλου και Δημητρόπουλου.

aek365.gr