ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Εντονη φημολογία για ενίσχυση της ΑΕΚ ενόψει πλέι οφ στο φινάλε των μεταγραφών

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ, ο Ντράγκαν Σάκοτα έλεγε πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Ωστόσο, η απίστευτη…γκαντεμιά που έχει πλήξει τη «Βασίλισσα» τις τελευταίες ημέρες με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς, φέρνει στο προσκήνιο την προοπτική μίας προσθήκης. Ετσι τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε μια μεταγραφική προσθήκη.sakota-aggelopoulos-σακοτα-αγγελοπουλος
«Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα», σχολίασε προς το enwsi.gr υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, μανατζερικές πηγές επέμεναν πως τις τελευταίες ώρες φτάνουν συνεχώς προτάσεις στους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους για παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα στη διαδικασία των πλέι οφ που ξεκινά την Τετάρτη με τη μάχη κόντρα στον Αρη στη Θεσσαλονίκη.
Η αυλαία των μεταγραφών πέφτει αύριο το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί, πως η ΑΕΚ – εάν και εφόσον το επιχειρήσει – μπορεί να ενισχυθεί μόνο με Ελληνα παίκτη, καθώς έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις (και τις προσθαφαιρέσεις) που μπορεί να κάνει για ξένους. Και αυτό σημαίνει πως εάν υπάρξει κίνηση θα αφορά Ελληνα αθλητή και μόνο.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ......enwsi.gr