ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Άλλο πρόσωπο στη Λάρισα και μονο νικη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ (ΟΤΕ TV, 18.00), με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να παρει τη νίκη.



Η μέχρι τώρα εικόνα της ΑΕΚ στα play offs σίγουρα δεν είναι η επιθυμητή. Ο στόχος του αήττητου χάθηκε από την πρώτη αγωνιστική, απέναντι στον Ηρακλή, ενώ αυτός της διατήρησης του καλού αγωνιστικού προσώπου που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν επετεύχθη ούτε στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν, με την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.
Η όχι καλές εμφανίσεις της ομάδας δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από τη διοίκηση, ούτε φυσικά και από τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανάγκη να ανακτήσει η ομάδα το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Ένωσης στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα.
Φυσικά, ο πρώτος και... αυτονόητος για τους Κιτρινόμαυρους είναι να πάρουν ακόμη μια νίκη, στην προσπάθεια να τελειώνουν και επίσημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση άνοδος στη Super League. Ωστόσο, θέλουν παράλληλα να συνδυαστεί το θετικό αποτέλεσμα και με μια καλή εμφάνιση, που θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις κακές εμφανίσεις στα τελευταία μας.

υγ: Χωρις εισητηρια για αλλη μια φορα...
υγ2: Καντε νικη...με τον Σουλη παιζουμε...μη μας χαλασετε παλι οπως συμβαινει τωρα τελευταια...