ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μπαρμπόζα στο AEK1924: «Ονειρεύομαι την Ευρώπη με την ΑΕΚ».

  • Γράφτηκε από  Βασίλης Τεμπέλης
  • Μπαρμπόζα στο AEK1924: «Ονειρεύομαι την Ευρώπη με την ΑΕΚ».
    Ο
    - Έλντερ, άνοιξες το δρόμο, προκειμένου η ομάδα να φθάσει στη νίκη, κόντρα στον Απόλλωνα. Πως αισθάνεσαι γι' αυτό, είναι αλήθεια ότι έψαχνες καιρό το γκολ.
    «Αισθάνομαι πολύ καλά που βοήθησα ώστε η ομάδα να φτάσει σε μία σημαντική νίκη.  Κερδίσαμε μπροστά στον κόσμο μας, ήρθαν ακόμη τρεις βαθμοί κι είμαστε στο σωστό δρόμο προκειμένου η ΑΕΚ να παίξει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Ήταν μία νίκη που έπρεπε να πάρουμε».
     - Πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να κατακτήσει την πρώτη θέση, σε αυτό το μίνι τουρνουά, των πλέι;
    «Πολύ σημαντικό. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, όμως ήδη κάναμε μία ήττα. Ήταν το πιο δύσκολο ματς που είχαμε, θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα και στο επόμενο  ματς το οποίο γνωρίζουμε ότι θα διεξαχθεί σε δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε όλοι ότι πρέπει να οδηγήσουμε την ΑΕΚ στην κορυφή, δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμάς».
     - Ήταν ένα γκολ ψυχολογίας για σένα;
    «Στόχος  μου είναι πάντα να βοηθώ την ομάδα, είτε σημειώνοντας γκολ, είτε παίζοντας καλά την για το σύνολο. Στο συγκεκριμένο ματς είχα την ευτυχία να πετύχω ένα τέρμα σημαντικό για την ομάδα, κι είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Με βοηθά να αποκτήσω καλύτερη ψυχολογία».
     - Η κορυφή αμφισβητείται από τον Ηρακλή; Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ;
    «Ναι το πιστεύω γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά και τα δίνουμε όλα, η επίτευξη του στόχου περνά μέσα από τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε κι αν είμαστε σοβαροί, βεβαίως θα κερδίσουμε την πρώτη θέση».
     - Πιστεύεις ότι μέσα από τις εμφανίσεις σου με τη φανέλα της ΑΕΚ, θα μπορέσεις να κερδίσεις την κλήση στην εθνική Πορτογαλίας που τόσο προσδοκάς, στο μέλλον;
    «Είναι προφανές ότι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του και δεν το κρύβω ότι έχω αυτή τη φιλοδοξία και θέλω να φθάσω εκεί κάποια στιγμή. Συνεχίζω να δουλεύω και να δίνω το μάξιμουμ στην ομάδα μου προκειμένου η ΑΕΚ να επανέλθει στη θέση που της αξίζει, στην πρώτη κατηγορία και να παίξει ξανά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος στην παρούσα φάση, να παίξω στην Ευρώπη με την ΑΕΚ».
     aek1924.gr