ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Αργυροπούλου στο enwsi.gr: «Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ»



argyropoulouΕδώ και λίγες ώρες η Ευδοξία Αργυροπούλου ανήκει στην ΑΕΚ έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους. Πρόκειται για μια αθλήτρια που θα μπορέσει να βοηθήσει τα μέγιστα την ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος να σταθεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Η Αργυροπούλου μίλησε στο enwsi.gr για τις βλέψεις που έχει για τους κιτρινόμαυρους, για τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και τι ήταν αυτό που την έκανε να απαντήσει θετικά. Τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να φορέσω την φανέλα της».

Η ακραία της Ένωσης δεν θέλησε να οριοθετήσει στόχους αφού το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο. Πάντως τόνισε ότι αποτελεί πλεονέκτημα για την ίδια ότι υπάρχουν πολλές κοπέλες τις οποίες γνωρίζει και αυτό θα την βοηθήσει στην γρήγορη προσαρμογή.

«Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα λειτουργούμε στο γήπεδο. Χρειάζεται να δούμε όλο το ρόστερ και μετά να πούμε για το που μπορούμε να φτάσουμε. Η απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ έχει να κάνει ότι μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα με καλό προπονητή. Πιστεύω ότι θα γίνει πολλή καλή δουλειά».

Η Αργυροπούλου αντιμετώπισε την ΑΕΚ όταν αγωνιζόταν στην Α2. Και από τότε θυμάται τον κόσμο της Ένωσης που γέμιζε ασφυκτικά κάθε γήπεδο.

«Από την εποχή που έπαιζε η ΑΕΚ στην Α2 την είχα αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Πάντα θυμάμαι έπαιζε σε γεμάτο γήπεδο. Είτε εντός έδρα είτε εκτός έδρας. Όλοι ξέρουν πόσο βοηθάει ο κόσμος την ομάαδα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ....enwsi.gr