ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Περήφανοι που κρατήσαμε ζωντανή την ομάδα»

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησι στην «ΩΡΑ των σπορ» τονίζοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα δώσουν και την ψυχή τους για άλλη μια χρονιά

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας έχει βάλει... πλάτη στα δύσκολα πολλές φορές για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και δεν είχε πρόβλημα να το κάνει και φέτος, παραμένοντας στον «Δικέφαλο». Ο μεγάλος αρχηγός της «Ένωσης», μίλησε χθες στην «ΩΡΑ των σπορ» και κατέστησε σαφές ότι άπαντες θα παλέψουν και φέτος για την ομάδα, ενώ δήλωσε περηφάνια που έμεινε «ζωντανό» το τμήμα. Καταρχάς, ο Μπακαούκας μας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις, από την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν: «Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε την ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει. Χωρίς πολλά λόγια. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις».

Εν συνεχεία, σχολίασε: «Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Original και σε όποιον έχει βοηθήσει το τμήμα. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται πολλή δουλειά η ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την περσινή χρονιά και να κοιτάξουμε να είμαστε πιο δυνατοί φέτος και όσο μπορούμε οικογένεια. Είμαι σίγουρος ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα τα πάρει ο κόσμος της ΑΕΚ και ενισχύσει το τμήμα, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. 

Στην συνέχεια, ο πολύπειρος δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ, μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρέμειναν στην ομάδα αρκετοί παίκτες από τον βασικό κορμό: «Σίγουρα, έμειναν οι παλιοί, εγώ, ο Γιώργος (Παπαδόπουλος), ο Φάνης (Τσαούσης), αλλά και παίκτες όπως ο Γεωργιάδης, ο Τσιλιμπάρης, ο Νικολαΐδης. Έτσι διατηρείται ένας καλός κορμός στην ομάδα. 

Ο ένας ξέρει καλά τον άλλο. Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, οπότε νομίζω ότι χρειάζεται υπομονή από όλους και να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα».

Σχετικά με το θεωρητικό μέρος, που θέλει την ΑΕΚ αποδυναμωμένη εν συγκρίσει με πέρυσι, ενώ αντίθετα οι υπόλοιπες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Δούκας, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου και ο Φίλιππος Βέροιας μοιάζουν ενισχυμένοι, ο Μπακαούκας δεν τρομάζει. Άλλωστε, δεν έχει τρομάξει ποτέ στην πλούσια καριέρα του. Χαρακτηριστικά, ο αρχηγός του Δικέφαλου τόνισε: «Κι άλλες χρονιές ήμασταν θεωρητικά υποδεέστεροι από άλλες ομάδες, αλλά στο τέλος της χρονιάς παίρναμε τίτλους. Νομίζω ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Εμείς δεν θα τα παρατήσουμε, όπως κάνουμε συνέχεια άλλωστε. 

Κρατήσαμε την ομάδα ζωντανή και είμαστε περήφανοι για εμάς και για τον κόσμο μας, που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Γενικά φέτος προβλέπεται ένα δυνατό πρωτάθλημα. Εμείς  θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους εκτός από το να πρωταγωνιστεί. Φέτος θα είναι δύσκολα, αλλά όλοι θα κάνουμε ότι μπορούμε. Εμένα μου αρέσουν οι προκλήσεις και έχω μάθει στην ζωή μου να παλεύω».

Εν τω μεταξύ, χθες μίλησε στην ιστοσελίδα «enwsi.gr» ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης, ο οποίος εξήγησε το πως πήρε την απόφαση για να παραμείνει και φέτος στον «Δικέφαλο». Χαρακτηριστικά, σχολίασε: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα. Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω την ΑΕΚ σε δύσκολη στιγμή. 

Μίλησε και λίγο το συναίσθημα και έτσι έμεινα στην ομάδα». Όσο για τους στόχους που πρέπει να έχει η ΑΕΚ την νέα σεζόν, ξεκαθάρισε: «Εμείς θα κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα, ή Κύπελλο. Σιγά-σιγά θα δούμε μέχρι που φτάνει η γροθιά μας».

aekarena.gr