ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Τ-Ρομα-ζει η νέα ΑΕΚ με την προοπτική της!

Μαγική εικόνα το τελικό 1-2 σε ένα ματς που η ιταλική ομάδα είχε μόλις μία φάση για γκολ σε ανοιχτό γήπεδο στο 90' και σκόραρε από δύο στημένες μπάλες. Πολλές οι χαμένες κλασικές ευκαιρίες για την Ένωση, μεταξύ της και τρία τετ-α-τετ. Φοβερός ο Μάνταλος στο α' μέρος, σκόρερ ο Ντακόλ, η δουλειά του Δέλλα αποδίδει καρπούς.

Κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο η ΑΕΚ έδειξε τη δυναμική της και απέδειξε ότι εφέτος διαθέτει ποιότητα και ταλέντο στο ρόστερ της. Οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, να δημιουργήσουν φάσεις και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Οι παίκτες του Δέλλα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τους Μπάνταλο, Μπαρμπόσα και Πλατέλλα να αστοχούν από κοντά και την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι.

Από την άλλη πλευρά η Ρόμα προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις και κατάφερε να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε.
Τρομερός και εντυπωσιακός ο κόσμος της ΑΕΚ, ο οποίος ακόμα και τη στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι δέχθηκαν το γκολ χειροκρότησαν, δείχνοντας ότι αναγνωρίζουν την υπερπροσπάθεια που έκαναν.

Έπεσε ο ρυθμός, σκόραρε η ΑΕΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας έδειξε ότι τους έχει επηρεάσει.

Παρόλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι στάθηκαν με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Ντούνη και Ζόριτς και δέχθηκαν ακόμα ένα χαζό γκολ από στημένη φάση.
Η Ένωση κατάφερε στο 84ο λεπτό να δώσει χαρά στον κόσμο της, με τον Γεωργέα να κερδίζει πέναλτι και τον Ντακόλ να μειώνει σε 2-1.

Ο Δέλλας, όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους χαρίσει τη χαρά να αγωνιστούν σε ένα τόσο μεγάλο ματς.
Εκπληκτικός ο λαός του Δικεφάλου που θύμισε μαγικές ευρωπαϊκές ημέρες και μαζί με την παρουσία της ομάδας έδειξε ότι «Ερχόμαστε»!

 Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Ανέστης, Κολοβέτσιος(78’ Σβάρνας), Λαμπρόπουλος(78’ Σαρρής), Μπακάκης(78’ Γεωργέας), Πεταυράκης(78’ Γροντής), Κορδέρο (75’ Φαγέ), Ανάκογλου(78’ Μπρέσεβιτς), Μάνταλος (46’ Ζόριτς), Μπαρμπόσα(78’ Ρόβας), Πλατέλλας (59’ Ντούνης) , Αραβίδης (64’ Ντακόλ)

Ρόμα: Ντε Σάντις, Νενγκόλαν, Ιτούρμπε (62’ Λιάιτς), Ντε Ρόσι, Κειτά, Ντέστρο (75’ Κόουλ), Αστόρι (62’ Τότι), Φλορένσι, Ζερβίνιο (62’ Ρομανιόλι), Τοροσίδης (75’ Παρέδες), Εμάνουελσον (75’ Σανάμπρια)

aek1924.gr