ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«Ξεμούδιασμα» με πολλά γκολ η ΑΕΚ

H ΑΕΚ επικράτησε με 7-1 απέναντι στον Ηλυσιακό στην τελευταία φιλική αναμέτρηση στην Αθήνα πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα λάβει χώρα στο Πήλιο. Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους ο Δέλλας - Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μάνταλο με γκολ, δοκάρι και πολλες κάθετες πάσες.

Φουριόζοι μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στον Ηλυσιακό, όπου μάλιστα παρά την βροχή κατάφεραν να βρουν αντίπαλα δίχτυα πέντε φορές. Να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ παρέμεινε σε εξαιρετική κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι που διευκόλυνε το έργο των «κιτρινόμαυρων». 

Τα γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος σημείωσαν οι Αραβίδης (8’), Λαμπρόπουλος (22’), Ντούνης (26’), Παραράς αυτογκόλ (39’), Μάνταλος (42’). Ο τελευταίος μάλιστα είχε και ένα δοκάρι ενώ και πολλά από τα γκολ της ΑΕΚ προήλθαν από δικές του πάσες. Δύο ακόμη δοκάρια στο πρώτο μέρος είχαν οι Μπαρμπόσα και Ντούνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηλυσιακού μείωσε το σκορ αρχικά σε 5-1 ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης παρ’ ότι έριξαν τον ρυθμό έβαλαν δύο ακόμη γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 7-1. Ζόριτς (66’) και Πλατέλλας (80’) τα δύο ακόμα γκολ της ΑΕΚ στο Β' ημίχρονο, ενώ για τον Ηλυσιακό σκόραρε ο Αμανατίδης στο 50’.

ΑΕΚ (Α’ ημίχρονο): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Φαγιέ, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Μ. Ντούνης, Αραβίδης.

ΑΕΚ (Β’ ημίχρονο): Π. Ντούνης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Σαρρής, Σβάρνας, Ρόβας, Τσεβάς, Ζόριτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ.

Ηλυσιακός (Α’ ημίχρονο): Κουνάδης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Χίος, Κοβάτσης, Θαναηλάκης, Κατσιγιάννης, Φούντας

Ηλυσιακός (Β' ημίχρονο): Μάνος, Σχίζας, Βουτυράς, Γιώργος και Δημήτρης Καραϊνδρος, Κούρτης, Αμανατίδης, Στρίγγας, Ρίζος, Γουργιώτης και Μωυσιάδης

aek1924.gr