ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δαγκωτό στη Ριζούπολη

Με αφορμή την επιστροφή της ΑΕΚ στη Ριζούπολη για το παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά, το ΑΕΚ1924 έθεσε στους φίλους της Ένωσης το ερώτημα «ΟΑΚΑ ή Ριζούπολη για τη Β’ εθνική» με τους τελευταίους να δίνουν την ισχυρή τους ψήφο στο «Γ. Καμάρας»
Come back στη Ριζούπολη για 90 λεπτά πραγματοποίησε χτες η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Απόλλων Σμύρνης από τον Α.Ο Κηφισιάς για την 26 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το γήπεδο ντύθηκε ξανά στα Κιτρινόμαυρα μετά από τρία χρόνια, με τους οπαδούς της Ένωσης να κατευθύνονται στο Γ. Καμάρας από νωρίς προκειμένου να χαρούν τη γιορτή που απείχε μόλις μια ανάσα από το σπίτι της ΑΕΚ και θύμιζε όσο τίποτα τις παλιές καλές εποχές στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το ΑΕΚ1924, με αφορμή την επιστροφή της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και την όλη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από αυτή πραγματοποίησε γκάλοπ, θέτοντας ως βασικό ερώτημα στους φίλους της Ένωσης «Ριζούπολη ή ΟΑΚΑ για τη Β’ Εθνική».

Η απάντηση ξεκάθαρη

100 οπαδοί της ΑΕΚ απάντησαν στο ερώτημα μας, με τους 85 να απαντούν πως προτιμούν ως «προσωρινή» έδρα της Ένωσης το γήπεδο της Ριζούπολης ενώ μόλις 15 από αυτούς επέλεξαν το ΟΑΚΑ.

Ερωτηθέντες το λόγο που επιλέγουν τη Ριζούπολη οι περισσότεροι από αυτούς μας απάντησαν πως πρόκειται για ένα γήπεδο που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε καυτή έδρα, βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά μακριά από την «καρδιά» της ΑΕΚ τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ παράλληλα πληρεί αρκετές από τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει μια μεγάλη ομάδα (κερκίδες, δημοσιογραφικά,επίσημα κλπ).

Η μειονότητα που αντικατοπτρίζει σε ποσοστό μόλις το 15% έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΟΑΚΑ, στηρίζοντας την επιλογή αυτή στο γεγονός ότι το «Σπύρος Λούης» είναι μεγάλο γήπεδο πράγμα που θα λειτουργήσει βοηθητικά στη Β΄Εθνική εκεί όπου οι αντίπαλες ομάδες θα «κλείνονται» ενώ παράλληλα είναι περισσότερο λειτουργικό σε θέματα μετακίνησης και όχι μόνο.

Συμπέρασμα

Οι κιτρινόμαυροι οπαδοί ψηφίζουν «δαγκωτό» το γήπεδο της Ριζούπολης για την ερχόμενη σεζόν. Φυσικά, κάτι τέτοιο μπορούμε να πούμε πως φαντάζει ουτοπικό καθώς η ΑΕΚ έχει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Ολυμπιακό Στάδιο, πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει έδρα για την ερχόμενη σεζόν, ενώ σίγουρα θα υπάρχει και θέμα με τα διαρκείας καθώς με δεδομένο την έναρξη των της "Αγιάς Σοφιάς", ο αριθμός τα διαρκείας είναι σίγουρο ότι θα εκτοξευθεί. Βέβαια Τίγρης είναι αυτός, απρόβλεπτος και αιφνιδιαστικός...

aek1924.gr