ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 4-0 Γιορτή, γκολ και θέαμα από ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Συνηθώς οι γιορτές αποδείκνυονται ακατάλληλες για πανηγυρισμούς εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά η ΑΕΚ είχε διαφορετική άποψη και φιλοδώρησε τον Αστέρα Βάρης με 4-0 παραμονή των 90ων γενεθλίων της. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν μετά από καιρό στις καλές τους εμφανίσεις και δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Φώτη Θανέλλα παρουσία 7.000 και πλέον, οπαδών της
Η Ένωση «καθάρισε» το ματς μέσα σε ένα δίλεπτο στο πρώτο μέρος. Σταθάκης και Ντακόλ ξεκλείδωσαν την άμυνα του Αστέρα με γκολ στο 14' και στο 16' και έκαναν πιο άνετη την συνέχεια. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Δέλλας έκανε τις αλλαγές που έπρεπε στο δεύτερο μέρος και η νίκη ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο. Πλατέλλας και Τσεβάς πρόσθεσαν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ και έφτασαν στο εμφατικό 4-0.

Το αυτονόητο έπραξε η ΑΕΚ με το ξεκίνημα. Πίεσε τον αντίπαλο και με έσπασε γρήγορα-γρήγορα την άμυνα του με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Στο 14' ο Σταθάκης έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ, ο Ούσιος έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 16' ήταν η σειρά του Ντακόλ να κάνει μία μαγική ενέργεια και να διπλασιάσε τα τέρματα της Ένωσης με εξαιρετικο πλασέ.
Το «καθάρισε» μέσα σε ένα τρίλεπτο
Γιορτή, γκολ και θέαμα από ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (vds)
Ο Πλατέλλας απείλησε δύο φορές, αλλά τα σουτ που επιχείρησε πέρασαν πάνω από το δοκάρι. Ο Ούσιος σταμάτησε τον Ανάκογλου στο 30' και κάπου εκεί το ημίχρονο τελείωσε.
Εύκολα και στο β'
Στο 57' ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να μειώσει, όταν ο Ζώνας πέρασε τον Βούρα και πλάσαρε σε κενή εστία, όμως, ο Τζανετόπουλος πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στην αντεπίθεση, ο Γροντής σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ντακόλ, με τον Βραζιλιάνο φορ να πλασάρε πάνω από το δοκάρι.
Μέσα σε ένα 4λεπτο η ΑΕΚ πέτυχε δύο ακόμα ωραία τέρματα. Στο 70' και σε σέντρα του Τσουμάγκα, ο Πλατέλλας με σουτ-βολίδα στην κίνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 74' ο Ανάκογλου πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Τσεβά και ο νεαρός δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.
ΣΚΟΡΕΡ: 14' Σταθάκης, 16' Ντακόλ, 70' Πλατέλλας, 74' Τσεβάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 92' Πεταυράκης - 49' Καζαντζής, 51' Φωστέρης, 63' Ανδρεαδάκης
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Τσουμάγκας (75' Πεταυράκης), Τσουκαλάς (68' λ.τρ. Μούργκα), Κορδέρο, Γεωργέας, Ανάκογλου, Πόποβιτς, Γροντής, Ντακόλ (70' Τσεβάς)
Αστέρας Βάρης (Φώτης Θανέλλας): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Σκουρλής, Πλίτσης, Φωστέρης, Μίχος, Ανδρεαδάκης (63' Κωβαίος), Ντούλιας (77' Κριλής), Ζώνας, Καζαντζής (82' Δρακωντίδης)

sentragoal.gr