ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Βήμα ανόδου για την Βασίλισσα!

Βήμα ανόδου για την Βασίλισσα!Σε δύσκολο απόγευμα εξελίχθηκε το σημερινό για την ΑΕΚ, η οποία έπαιξε με τη φωτιά στο 4οδεκάλεπτο αλλά κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη με 67-61 κόντρα στον Φιλαθλητικό στου Ζωγράφου. Απομένουν ακόμα τρεις αναμέτρησης για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1. Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με τον Ηρακλή στο κλειστό της Ζωφριάς.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Βασίλισσα στο κλειστό του Ζωγράφου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης κόντρα στον Φιλαθλητικό, ο οποίος πάλεψε μέχρι το τέλος, προσπάθησε να κάνει ζημιά στην Ένωση αλλά δεν τα κατάφερε.
Η ΑΕΚ έδειξε από το ξεκίνημα αποφασισμένη να τελειώσει από νωρίς το ματς, και με τον Μιχάλη Πολυτάρχου σε εξαιρετική ημέρα άνοιξε τη διαφορά στους +14 (7-21) και συνέχισε το παιχνίδι της μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο, με τον εκνευρισμό να επηρεάζει τους γηπεδούχους, οι Κιτρινόμαυροι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και διατήρησαν τη διαφορά, χωρίς να κουραστούν αποδεικνύοντας την ανωτερότητα τους.
Στην επανάληψη, ο Βαγγέλης Ζιάγκος κατέβασε τους τόνους και επέλεξε απλά να διατηρήσει τη διαφορά και να ξεκουράσει τους παίκτες του. Ο Φιλαθλητικός περίπου στο 28’ έκανε το 38-47 μειώνοντας σε μονοψήφιο αριθμό για πρώτη φορά από το ξεκίνημα, ωστόσο η ΑΕΚ δεν κινδύνευσε μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου.
Η τελευταία περίοδος βρήκε την Ένωση σε.. λήθαργο, καθώς κατεβάζοντας ρυθμός έδωσε περιθώρια στον Φιλαθλητικό να μπει ξανά στο ματς και μάλιστα περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη να μειώσει στους 4 πόντους (51-55), με τον Ζιάγκο να ψάχνει λύσεις από τον πάγκο έτσι ώστε να αφυπνίσει τους Κιτρινόμαυρους.
Οι γηπεδούχοι έκαναν το 54-55, όμως κάπου εκεί ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αλέξης Φαλέκας, έδωσε ανάσα στην ομάδα του με τρίποντο και τον Πολυτάρχου να ανοίγει ξανά την ψαλίδα στους +6. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τους γηπεδούχους να κυνηγούν την ΑΕΚ, η οποία όμως κατάφερε με την εμπειρία της να κρατήσει μια διαφορά ασφαλείας και να πάρει τη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 14-25, 27-42, 41-50, 61-67
ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παναγιωταράς 2, Παπαντωνάκος 3 (1), Φαλέκας 6 (1), Καράμπουλος 11 (5 ριμπ.), Πολυτάρχου 17 (2), Τσιότρας 2, Στούκας, Γκιζόγιαννης 11, Παπαδιονυσίου 5, Τσιάκος 2, Δεσπός 8.
αεκ1924.gr