ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε!

Λάβρος ο Μπάγεβιτς κατά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ παρουσία των Λυμπερόπουλου και Δέλλα. Πέρασε το μήνυμα του Μελισσανίδη ότι όλοι πλέον κρίνονται και δεν θα έχουν θέσει στην ομάδα εφόσον συνεχίζουν να μην παρουσιάζουν το απαιτητό πρόσωπο
Πριν την έναρξη της σημερινής (9 Δεκέμβρη) προπόνησης, εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε στα αποδυτήρια των Σπάτων και μίλησε με σκληρά λόγια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσία Δέλλα και Λύμπε, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Απογοήτευση και εκνευρισμός για τη χθεσινή κακή εικόνα της ΑΕΚ αλλά και την ισοπαλία που την έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας επικρατεί στις τάξεις της διοίκηση της Ένωσης, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναλαμβάνει να «ξυπνήσει» τους παίκτες φέρνοντας τους προ των ευθυνών τους.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ τα έψαλε στους Κιτρινόμαυρους και μάλιστα τους προειδοποίησε ότι εάν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση κάποιοι δεν θα έχουν καλή κατάληξη στην ομάδα.  Παρόντες και οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος που δεν πήραν το λόγο.

«Σας το εχω ξαναπει και σας το ξαναλέω γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι παίζετε στην ΑΕΚ και όταν αγωνίζεστε με την φανέλα της την εκπροσωπείτε στο γήπεδο μαζί με την ιστορία και τον κόσμο της.
Δεν είναι δυνατόν να απογοητεύετε έτσι τον κόσμο που παράα την πίκρα του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι σε αυτή την κατηγορία σας στηρίζει από το καλοκαίρι τόσο πολύ. Και χθες στην έδρα μας παίζαμε και απογοητεύσαμε τους πάντες» τόνισε ο Μπάγεβιτς και συνέχισε:

«Το πάντα στην ομάδα λειτουργούν επαγγελματικά και το ξέρετε. Η  διοίκηση σας παρέχει τα πάντα και περισσότερα κι από ομάδες της Σουπερ λιγκ. Εχετέ ευθύνη.»

 Σχετικά με το μέλλον και το τι περιμένει ο Μελισσανιδης, η διοίκηση και ο κόσμος από την ομάδα είπε: «Δεν είναι δυνατόν, δεν γίνεται να συνεχιστεί τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν είναι δυνατόν να είναι η ΑΕΚ δεύτερη. Όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει και νομίζει ότι όλα τέλειωσαν μετά το 7-1 της προηγούμενης εβδομάδας που κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο δεν μπορεί να είναι στην ΑΕΚ.

 Αντίθετα μετά από ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει στο επόμενο ματς να δίνετε περισσότερα. Δεν το κάνατε!. Περιμένουμε να αλλάξετε ΑΜΕΣΑ και να πάμε όπως πρέπει μεχρι το τέλος. Όποιος αποδείξει ότι μπορεί θα είναι και τα επόμενα χρονια της ΑΕΚ». 

aek1924.gr