ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο κινητήριος μοχλός της ΑΕΚ

Κανένας δεν περίμενε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ότι ο Μιγκέλ Κορδέρο θα παρέμενε στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Μελισσανίδη τα κατάφερε, τον έπεισε και έτσι η Ένωση βρίσκεται στην ευχάριστή θέση να έχει στη μεσαία γραμμή της έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει και μπορεί να… κινεί τα νήματα.

Το επίπεδό του σίγουρα δεν αντιστοιχεί σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, ωστόσο οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης έπεισαν τον Μιγκέλ Κορδέρο να παραμείνει στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Η παρουσία του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα μόνο ως πολυτέλεια μπορεί να χαρακτηριστεί και σίγουρα ο Τραϊανός Δέλλας πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος που τον έχει στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Μιγκέλ Κορδέρο για ακόμα έναν αγώνα ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ένωσης και αυτή τη φορά μάλιστα σήκωσε όλο το βάρος στις πλάτες του, καθώς ο Νίκος Γεωργέας από τα μπακ δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα όσο θα ήθελε.

Ο ισπανός μέσος κράτησε μόνος του ολόκληρη τη μεσαία γραμμή της Ένωσης, πάλεψε κόντρα σε όλους τους αντιπάλους του, έβγαλε απύθμενο πάθος και όπως φαίνεται πλέον έχει καταλάβει σε τι πρωτάθλημα αγωνίζεται, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που εκνευρίστηκε και μπήκε… τσαμπουκαλεμένος στις φάσεις.

Η παρουσία του λοιπόν ως αμυντικό χαφ είναι πολύτιμη για την ΑΕΚ, ενώ όταν έχει δίπλα του το Νίκο Γεωργέα τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα, καθώς από τα πόδια τους περνάει όλο το παιχνίδι της Ένωσης.

aek1924.gr