ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η οικογένεια της ΑΕΚ γιόρτασε

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το "παρών" στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όμορφες Ενωσίτικες στιγμές.


Στο επίκεντρο ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με το κλου της ημέρας να είναι η στιγμή που σηκώθηκε και χόρεψε ποντιακά. Ο Τίγρης ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός, περνώντας μάλιστα απ' όλα τα τραπέζια χαιρετώντας και μοιράζοντας ευχές.

H εκδήλωση ξεκίνησε στις 13.30, όπως ήταν και προγραμματισμένο. Ο Γιώργος Ρόκας ήταν από τους πρώτους που έκαναν την εμφάνιση τους από την πλευρά της διοίκησης και ακολούθησε αργότερα ο Ευάγγελος Ασλανίδης. Νωρίς έφτασαν και οι Νίκος Πανταζής και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από την ομάδα όλοι οι παίκτες έδωσαν το "παρών".

Πρώτοι έφτασαν στον ΟΑΚΑ οι νεαροί Δημγκιόκας, Παληαρούτας, Καλογέρης και ακολούθησαν οι Ρόβας, Τσούμπρος μαζί με τους προπονητές τερματοφυλάκων Χρυσόστομο Μιχαηλίδη και Κώστα Καμπόλη. Καραγκιολίδης, Ντούνης και Πεταυράκης έφτασαν μαζί όπως και οι Βούρας, Ντούμπερετ, Αργυρίου, Τζανετόπουλος, Κέζος. Μόνοι τους έφτασαν οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Μπορμπόκης και Τραϊανός Δέλλας ενώ οικογενειακός αφίχθη ο Άκης Ζήκος.

Έξω από το γήπεδο βρέθηκαν μάλιστα και περίπου 30 φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι πήραν αυτόγραφα και χειροκρότησαν τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Ντακόλ είχε την τιμητική του ενώ μαζί έφτασαν και οι οι Πλατέλλας, Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Παυλής, Γροντής, Τσουκαλάς, ο Γεωργέας με τους δύο γιους του. Η αίθουσα διαμορφώθηκε με τραπέζια και με παιδότοπο για τα παιδιά των ανθρώπων της Ένωσης.

aek365.gr