ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

«Τσεκάρουν» προπονητικά κέντρα

Προπονητικά κέντρα σε Αυστρία, Σλοβενία και Αυστρία, θα «τσεκάρουν» οι τεχνικός διευθυντής και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ

Μπορεί η φετινή χρονιά να έχει ακόμα… ψωμί, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους στην επόμενη μέρα, προχωρώντας τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν Στόχος είναι να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, ώστε να «χτιστεί» η ομάδα που θα βρεθεί στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και παράλληλα θα επιστρέψει με αξιώσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο σχεδιασμός για την ΑΕΚ της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να έχουν πιάσει για τα καλά… δουλειά, σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Ένα θέμα που είχε συζητηθεί πριν μερικές μέρες στα Σπάτα, ήταν αυτό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Το που θα μπουν οι «βάσεις» της νέας ΑΕΚ δηλαδή, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει ενεργό ρόλο σε αυτή την κουβέντα. Έπειτα λοιπόν από τις συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι του συλλόγου, αποφασίστηκε άμεσα να πραγματοποιηθούν ταξίδια στο εξωτερικό, ώστε να μελετηθούν προπονητικά κέντρα και σύντομα η ΑΕΚ να έχει καταλήξει, στο που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Σήμερα το πρωί, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης αναχωρούν για το εξωτερικό, προκειμένου να «τσεκάρουν» προπονητικά κέντρα που έχουν προταθεί και εξετάζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο τεχνικός διευθυντής και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης», θα επισκεφθούν εγκαταστάσεις στην Αυστρία, τη Σλοβενία αλλά και την Ελβετία, αποκτώντας έτσι ξεκάθαρη άποψη για τα προπονητικά κέντρα που βρίσκονται στη λίστα του «Δικεφάλου». Να θυμίσουμε πως η Σλοβενία ήταν και πέρυσι μεταξύ των πιθανών προορισμών για την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να επιλέγει τελικά την Οπαλένιτσα, στην Πολωνία.

 Με το εν λόγω προπονητικό να μην είναι όπως φαίνεται και τη φετινή σεζόν, μεταξύ των πιθανών προορισμών για την ΑΕΚ. Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης λοιπόν αναμένεται να εξετάσουν λεπτομερώς τα προπονητικά κέντρα που έχουν προταθεί σε Αυστρία, Σλοβενία και Ελβετία και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα θα αναλύσουν τα όσα είδαν, με τον Γκουστάβο Πογέτ αλλά και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Προκειμένου να αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα και κατόπιν να αποφασιστεί το που θα «χτιστεί» η ΑΕΚ της σεζόν 2016-2017.

aekarena.gr