ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η βράβευση της ΑΕΚ του 1966 (photos)

Η βράβευση της ΑΕΚ του 1966 (photos)


Φωτορεπορτάζ από τη βράβευση της ομάδας της ΑΕΚ του 1966, με τις φωτογραφίες να έχουν ανέβει μέσω της επίσημης σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook…


Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΕΣΑΚΕ, μέσω της οποίας αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΑΕΚ τίμησε το παρελθόν της και την ομάδα της σεζόν 1965-66 που μετείχε στο πρώτο στην ιστορία Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, που έγινε στο Μιλάνο από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 1966. Το «παρών» στην εκδήλωση και στην αναμέτρηση της Ένωσης στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hotels έδωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης.

Την ομάδα της Ένωσης αποτελούσαν οι αείμνηστοι Γιώργος Μόσχος, Γιώργος Αμερικάνος, ΑντώνηςΧρηστέας και οι Γιώργος Τρόντζος, Χρήστος Ζούπας, Στέλιος Βασιλειάδης, Αίαντας Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Νικητόπουλος, Λάκης Τσάβας, Βαγγέλης Δερμανούτσος, Παναγιώτης Οικονόμου, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και Νίκος Νεσιάδης.

Προπονητής ήταν ο αείμνηστος Μίσσας Πανταζόπουλος.Οι απονομές στους αθλητές της ομάδας του 1966 έγιναν από τους παίκτες της νυν ομάδας της ΑΕΚ, ενώ ο Γιούρι Ζντοβτς βράβευσε την εκπρόσωπο της οικογένειας Πανταζόπουλου».

aekarena.gr