ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Συμφωνία με Γιαννάκη!

Προπονητής της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται πλέον, ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Οι πληροφορίες του aekarena αναφέρουν ότι επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία ανάμεσα στην νέα διοίκηση της «Βασίλισσας» και στον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ και πλέον απομένουν να ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα, ούτως ώστε να κλείσει και επισήμως η υπόθεση και να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου και εκπρόσωπος της νέας διοίκησης, είχαν συνάντηση με τον Γιαννάκη και κατέληξαν σε συμφωνία για δύο χρόνια. Μάλιστα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» είχαν έτοιμα τα συμβόλαια, δίνοντας του και την προκαταβολή, ωστόσο ο «Δράκος» ζήτησε να κλείσουν πρώτα τα θέματα που υπάρχουν και στην συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συζήτηση που έγινε, ειπώθηκαν πράγματα σχετικά με το πλάνο που πρέπει να υπάρχει, καθώς και για τους μεταγραφικούς στόχους, ούτως ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει στην Α1 με πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. 

Θυμίζουμε ότι ο 55χρονος κόουτς, έχει οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ του 2005 στην Σερβία και στην δεύτερη θέση του κόσμου, στο Μουντομπάσκετ του 2006 στην Ιαπωνία, με την ιστορική νίκη επί των ΗΠΑ στον ημιτελικό, με το αξέχαστο 101-95.

aekarena.gr