ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

«Τσεκάρουν» και φορ

Μπορεί η απόκτηση εξτρέμ να παραμένει πρώτη προτεραιότητα, ωστόσο στην ΑΕΚ εξετάζουν και περιπτώσεις επιθετικών

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος τους στην απόκτηση αριστερού εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά. Κάτι που δεν σημαίνει ότι δεν «ψάχνονται» και για την απόκτηση σέντερ φορ, που θα ανεβάσει την ομάδα ένα σκαλί. Εδώ και αρκετό καιρό εξετάζουν ποδοσφαιριστές, που είτε έχουν προταθεί είτε αρέσουν στους ιθύνοντες, ώστε μόλις τελειώσει το κεφάλαιο εξτρέμ να κινηθούν για τη γραμμή κρούσης.

Σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση θα παίξει και η χώρα προσέλευσης του παίκτη που θα αποκτηθεί για τα αριστερά, καθώς η «Ένωση» έχει δικαίωμα για την απόκτηση ενός ακόμη ξένου. Έτσι αν ο εξτρέμ προέρχεται από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, τότε αναγκαστικά ο επιθετικός θα είναι κοινοτικός.

Στον «Δικέφαλο» έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους παίκτες για τη γραμμή κρούσης, ζυγίζουν τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης και μόλις τελειώσει το ζήτημα της απόκτησης του ακραίου που αναζητούν, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να κλείσει και αυτό το ζήτημα, που δεν αποκλείεται να μην είναι το τελευταίο που απασχολεί την «Ένωση» για φέτος, σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά.

aekarena.gr