ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Μέχρι τέλους για Μασούντ


Iran's Shojaei clears the ball past Bosnia's Sven Susic during their 2014 World Cup Group F soccer match at the Fonte Nova arena in SalvadorΗ ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να περιμένει τον Σοζέϊ Μασούντ μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όταν θα επιστρέψει από τις διακοπές του στις Η.Π.Α και θα δώσει οριστική απάντηση στην εξαιρετική πρόταση της Ένωσης.
Το …σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Ιρανό μεσοεπιθετικό και τον δικέφαλο, όχι απλά δεν ολοκληρώθηκε χθες, όπως είχε δεσμευθεί στο enwsi.gr ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Σαντομέ, αλλά αντίθετα αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, χθες υπήρξε νέα επικοινωνία μεταξύ του μάνατζερ του Μασούντ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, στην οποία τονίστηκε στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ ότι ο διεθνής «άσος» δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση και ζητάει κάποιες επιπλέον μέρες υπομονή. Στην Ένωση δεν κρύβουν ότι πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν, όχι για πολύ, αλλά τουλάχιστον για λίγα ακόμα 24ωρα.
Ο Μασούντ παραμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για διακοπές και η επιστροφή του στην Ισπανία είναι προγραμματισμένη για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Αυτό που είπε στους εκπροσώπους του είναι ότι θα γυρίσει με …απάντηση για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το συγκεκριμένο θέμα. Τις προηγούμενες μέρες ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πληροφορήθηκε τα πάντα που αφορούν στο πρότζεκτ της ΑΕΚ για τη φετινή και την επόμενη σεζόν, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζονται βέβαια με μια εξαιρετική οικονομικά πρόταση που του έχει γίνει για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.
Ο ίδιος επιμένει να έχει ως βασική του επιλογή την μεταγραφή σε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά όσο δεν έρχεται η πρόταση που περιμένει, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα κερδίζει πόντους, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή αν θα γίνει ή όχι η μεταγραφή.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ....enwsi.gr