ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Απαντάει ο Πάντιτς.

Την οριστική απάντηση του Μίλινκο Πάντιτς περιμένουν εντός της ημέρας στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην κορυφή των υποψηφίων τεχνικών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ένωσης και, παρότι φαίνεται να υπάρχει κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον Μάκη Χάβο, η διοίκηση δέχθηκε το αίτημά του να πάρει μία μικρή παράταση για να σκεφτεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν την απάντηση του Πάντιτς το αργότερο μέχρι σήμερα το μεσημέρι, ώστε να τρέξουν άμεσα τις εξελίξεις. Τόσο στην περίπτωση του Πάντιτς όσο και σε αυτή του Έλληνα προπονητή, στον «Δικέφαλο» αναφέρουν πως πρόκειται για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Το κόστος και στις δύο περιπτώσεις βρίσκεται περίπου στις 100.000 ευρώ. Όσον αφορά την περίπτωση Κρις Κόλεμαν, στην καλύτερη περίπτωση θα αναλάβει την ΑΕΚ μετά τις 16 Οκτωβρίου και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η πολυτέλεια για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής.

Για τον Έβαλτ Λίνεν είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την Ένωση, αφού οι απαιτήσεις του είναι ελαφρώς υψηλότερες από των άλλων δύο (Πάντιτς, Χάβος) και επιπλέον δεν φαίνεται ότι η προοπτική συνεργασίας μαζί του.

Την ίδια ώρα, πάντα στα υπ’ όψιν των διοικούντων παραμένει η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα, αφού ο Ανδρέας Δημητρέλος επεδίωξε να μείνει... κενή η θέση του βοηθού προπονητή και να την προτείνει στον πρώην διεθνή στόπερ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ να επικοινωνήσει μαζί του και να του μεταφέρει τη σκέψη του, εφόσον η ΑΕΚ συμφωνήσει με έναν εκ Πάντιτς ή Χάβου.

Με το μυαλό στον Βιντιάδη…

Πολύ σημαντική ενδέχεται να αποδειχθεί η σημερινή (10:00) Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ, αφού κατά τη διάρκεια αυτής μπορεί να προκηρυχθεί η πολυαναμενόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μέσω της οποίας θα ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο των υποψήφιων επενδυτών. Το ύψος της αύξησης θα είναι της τάξεως των 18 εκατ. ευρώ, ποσό περίπου ίσο με την αρνητική θέση της εταιρείας, και θα διαρκέσει έναν μήνα.

Σε αυτό το διάστημα οι Βιντιάδης-Χάρις θα πρέπει να έχουν βάλει τα χρήματα (τμηματικά ή όλο το ποσό) ώστε να πάρουν τα χέρια τους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Επίσης, θα αναδειχθεί νέο Δ.Σ., στο οποίο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ως πρόεδρος ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ωστόσο, δεν θα υπάρχει κάποιος εκπρόσωπο των παλαιμάχων, αφού ο Σύνδεσμος απέρριψε την πρόταση που του είχε γίνει. Μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σταλεί και να διαβαστεί κάποιο «μήνυμα» από την πλευρά Βιντιάδη.

sport-fm.gr