ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Αν πέσει η ΑΕΚ, σταματάει το ποδόσφαιρο»!


Ο Ηλίας Ατματσίδης φιλοξενήθηκε στον αέρα του Sentra 103,3 και δεν μίλησε ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Ενωσης», αλλά ως γνήσιος ΑΕΚτζής.


Ο άλλοτε πορτιέρο της Εθνικής έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Sentra 103,3 λίγες ώρες μετά την 1η νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του Πλατανιά και είπε πράγματα που μόνο αυθεντικοί ποδοσφαιράνθρωποι λένε.

«Αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο για την 1η μας νίκη, πανηγυρίζω, είναι σημαντική», ήταν το πρώτο σχόλιο του «Ατμα» σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει το κυριακάτικο (28/10) αποτέλεσμα των «κιτρινόμαυρων» με τους Χανιώτες.


«Δεν είναι η ντροπή να κερδίζεις, έστω και την 8η αγωνιστική, η ομάδα έχει αλλάξει λόγω των λαθών που έγιναν, φυσικά και περίμενα να κερδίσουμε και άλλα ματς, όμως έστω και τώρα τα καταφέραμε», συμπλήρωσε ο Ατματσίδης και επεσήμανε: «Τα νέα παιδιά της ομάδας θέλουν λίγο χρόνο, έχουν ταλέντο, ήταν πιεσμένα, ελπίζω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι, πλέον, διαφορετικά».

Εν συνεχεία ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της «Ενωσης» έσπευσε να αναφερθεί και σε έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Football League και εξέφρασε μία άποψη με την οποία πιθανότατα συμφωνούν πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι.

«Δεν περνά από το μυαλό ότι θα υποβιβαστούμε», είπε και πρόσθεσε: «Αν πέσει η ΑΕΚ, πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αν πέσει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αρης. Μιλάμε για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό».

Ο Ατματσίδης, βέβαια, έκανε και άλλα ωραία σχόλια. «Θέλουμε πιο δυνατούς τους δυνατούς και όχι ανύπαρκτους», είπε αναφερόμενος τόσο στην προβληματική ΑΕΚ όσο και στον Παναθηναϊκό για τον οποίο, μάλιστα, φρόντισε να το επισημάνει.

«Εννοώ και ότι ο Παναθηναϊκός είναι ανύπαρκτος. Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα το μέταλλο που λέγεται η ΑΕΚ δεν μπορεί να πέσει», ήταν ακόμα μία ατάκα του άλλοτε πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος θυμήθηκε και τα δικά του χρόνια, όταν όντας νεαρός μπήκε στην ομάδα και πήρε φανέλα βασικού σχεδόν άμεσα.

«Όταν μπήκα στην ομάδα, υπήρχε ήδη μία ομάδα, ήταν χτισμένη από τον κύριο Μπάγεβιτς και απλά υπήρχαν προσθήκες, τώρα υπάρχουν 15 νέα παιδιά που παίζουν σχεδόν παίζουν πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, όπως ο τερματοφύλακας και ο Κοντοές», είπε για να καταδείξει τη διαφορά ή πιο σωστά την απουσία παικτών με εμπειρία από το ρόστερ της «Ενωσης» την παρούσα χρονική στιγμή.

Οσο για το πότε και πως μπορεί η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική, ο Ατματσίδης ήταν ξεκάθαρος. «Η ΑΕΚ και αύριο το πρωί μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, αν έρθει ένας άνθρωπος βάλει τα λεφτά και κάνει τέσσερις με πέντε μεταγραφές, φυσικά η ΑΕΚ πρέπει να είναι ανταγωνιστική, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί», υπογράμμισε ο «Ατμα», ο οποίος σε ερώτηση για το ποιους νεαρούς παίκτες έχει ξεχωρίσει, δεν θέλησε να αναφερθεί σε ονόματα.

«Δεν θέλω να σταθώ ονόματα. Θέλουν χρόνο οι νεαροί, έχουν ταλέντο, αλλά για μένα είναι στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτομάτως βαραίνει το γεγονός αυτό τα πόδια τους, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βελτιωθούν και θα προσφέρουν», σημείωσε και έσπευσε να μιλήσει για τη δυναμική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο, μία ομάδα που είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και πρώτη, αν τον γυρίσουμε ανάποδα, έχει αρκετό κόσμο. Αυτό είναι το μεγαλείο της ΑΕΚ», είπε και έσπευσε, καταλήγοντας, να αναφερθεί σ' αυτό που αλλάζει στην ομάδα, αλλά και στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

«Νομίζω ότι με Λίνεν η ομάδα αλλάζει… Φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Παίζει πιο απελευθερωμένα. Αυτό που μπορούν το δίνουνε… Κακά τα ψέματα η τωρινή ομάδα και ο προπονητής έχουν ως στόχο να πάρουν το αποτέλεσμα, όχι τίποτε άλλο. Μισό-μηδέν. Και με τον ΠΑΟΚ χάσαμε για λεπτομέρεια. Η ΑΕΚ μπορούσε να το «κλέψει» το ματς στην Τούμπα», είπε και κατέληξε:

 «Σίγουρα δεν είναι καλό για μας που παίζουμε δυο ντέρμπι, , αλλά τίποτα δεν είναι χαμένο, θα τα παλέψουμε. Και ο Παναθηναϊκός απογοητεύει. Ο Ολυμπιακός πιο μπροστά απ' όλες τις ομάδες. Τον Παναθηναϊκό δεν τον φοβάμαι…».

sentragoal.gr