ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Εχασαν τον... μπούσουλα στην ΑΕΚ


Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Αυτήν την ομάδα ποιος τη σκέφτεται τελικά; Αυτά τα παιδιά, από τα οποία υπάρχουν απαιτήσεις να υπερβάλουν εαυτούς και να φέρουν επιτυχίες, ποιος τα νοιάζεται στη διαδικασία; Διότι, τώρα που κατακάθεται ο αχός από την ένταση που ξέσπασε το σαββατόβραδο, αποδεικνύεται πόσο λίγο νοιάστηκαν για την τύχη της ομάδας.

Ακυβέρνητο καράβι, πληγωμένο από τις παλινωδίες στο θέμα του προπονητή, οι ποδοσφαιριστές ψάχνουν τρόπο να βρουν συγκέντρωση και επιθυμία για το καθοριστικό παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Σε λιγότερο διάστημα από μια εβδομάδα, οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες τρίτου προπονητή. Αυτήν τη φορά τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Μανώλης Παπαδόπουλος (μέλος του επιτελίου του Βλάχου μέχρι πρότινος), που μαζί με τον παλαίμαχο παίκτη της Ενωσης Γιώργο Παπακωστούλη θα οδηγήσουν τους «κιτρινόμαυρους». Το μήνυμα του «Παπ» ήταν απλό:

«Προσπαθήστε να ξεχάσετε τα πάντα. Θέλω να μείνετε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην επηρεάζεστε από τίποτα. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στην ομάδα. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας για να πάρουμε τη νίκη».


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παπαδόπουλος δείχνει να ψάχνεται. Ισως το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο είναι πως θα πάει με συντηρητικό σχήμα (λογικά με 4-3-3), έτσι ούτως ώστε να μη βρεθεί και πάλι να κυνηγά στο σκορ. Στο δίτερμα που έκανε χθες, έβαλε τους Αραμπατζή, Αρκούδα, Γιάγκο, Μπουγαΐδη, Κοντοέ, Κοτσαρίδη, Νικολιά, Κορδέρο, Κατίδη, Λαγό και Φουρτάδο. Ωστόσο, θέση διεκδικούν και οι Κουτρουμπής, Βαλεντίνος Βλάχος και Ρίκκα. Σίγουρα απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Φούντας (αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού) και ο τραυματίας Κατσικοκέρης.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤΑ
Ο Μανώλης Παπαδόπουλος
Ο Μανώλης Παπαδόπουλος
Η προοπτική να αναλάβει ως υπηρεσιακός την ομάδα στο αυριανό ματς ο Ντανιέλ Μπατίστα δεν έχει εκλείψει για την ΑΕΚ. Ο Παπαδόπουλος (μέχρι πέρυσι συνεργάτης του Μπατίστα στην ομάδα Νέων) επικοινώνησε και του εξέφρασε την επιθυμία να καθοδηγήσουν μαζί την ομάδα, αλλά από τη διοίκηση δεν υπάρχει ως τώρα καμία ενημέρωση προς τον παλαίμαχο άσο.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΝΤΑΝΙΕΛ

Αυτή η αναβλητικότητα της διοίκησης και το γεγονός πως πέρασαν τόσες μέρες και ακόμα κανείς δεν του έχει μιλήσει επίσημα δημιούργησαν πικρία στον Μπατίστα. Στο περιθώριο μάλιστα χθεσινής συνάντησης για την οργάνωση της ακαδημίας μίλησε σχετικά στον Δημητρέλο, που δεν είχε απαντήσεις.

sentragoal.gr