ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΕΚ: Η τέταρτη ευκαιρία του Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο κόουτς Βλάχος τον υπολογίζει για βασικό και ο Τσιάρτας θα παζαρέψει το οικονομικό.

 Ο Ρότζερ Γκερέιρο αφίχθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2009. Εν ενεργεία διεθνής τότε με την Εθνική Πολωνίας (αν και βέρος Βραζιλιάνος) και με παράλληλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τον Αγιαξ τον οποίο η Ενωση νίκησε προσφέροντας στον 27χρονο τότε μέσο (καθαρές) ετήσιες αποδοχές 560.000 ευρώ! Ωστόσο στα τρία πρώτα χρόνια παρουσίας του στην Ενωση, ο Γκερέιρο δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη κανενός εκ των τριών προπονητών (Μπάγεβιτς, Χιμένεθ, Κωστένογλου) με τους οποίους συνεργάστηκε.


Τώρα όμως η αποψίλωση στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και η (ως σήμερα) αδυναμία των διοικούντων την ΠΑΕ ΑΕΚ να βρουν κάποια ομάδα που θα αναλάβει το αλμυρό συμβόλαιο του Βραζιλιάνου (το οποίο εκπνέει τον Ιούνιο του 2013) είναι συνδυασμός γεγονότων που ίσως εν τέλει οδηγήσουν στην παραμονή του Γκερέιρο στην Ενωση.

Μάλιστα ο νυν προπονητής της ομάδας κ. Βαγγέλης Βλάχος διαπιστώνοντας τις απώλειες όλων των παικτών (Μάκος, Καφές, Βάργκας αλλά και ο Γεωργέας που ήταν εξαιρετικός ως αμυντικός χαφ) οι οποίοι αποτελούσαν πέρυσι τις κολώνες τις κιτρινόμαυρης μεσαίας γραμμής, φαίνεται ότι προκρίνει την παραμονή του 30χρονου Γκερέιρο υπολογίζοντάς τον ως τον κινητήριο μοχλό της ομάδας!

Φαίνεται μάλιστα ότι προτιμά αυτή την προοπτική από εκείνη της έλευσης ενός (οποιουδήποτε) ισπανού μέσου από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ο οποίος θα έχει άγνοια της ελληνικής πραγματικότητας. Και στη φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ στελεχώνοντας το ρόστερ της με νεαρούς κι εν πολλοίς άγνωστους ποδοσφαιριστές, έχει ανάγκη από έμπειρους παίκτες με παραστάσεις στις εγχώριες διοργανώσεις (εξ ου και η προσπάθεια απόκτησης των διεθνών Μόρα και Μάντζιου).

Ο Γκερέιρο, ποδοσφαιριστής με ήθος ο οποίος ουδέποτε στα τρία χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια (παρά τους κατά καιρούς άδικους παραγκωνισμούς του και τις μεγάλες περιόδους δίχως να πληρώνεται) μοιάζει να απολαμβάνει τη στιγμή και δεν κρύβει την ικανοποίησή του ότι (επιτέλους) λογίζεται ως ικανό στέλεχος της ομάδας.

Μετά από συνομιλία που είχε με τον προπονητή διαπίστωσε ότι θα είναι βασικός εφόσον παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ ο κ. Βλάχος είχε ήδη εισηγηθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ την παραμονή του. Αυτό που θα προσπαθήσει πλέον ο τεχνικός διευθυντής κ. Βασίλης Τσιάρτας είναι να πείσει τον Βραζιλιάνο να δεχθεί επέκταση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2014 εισπράττοντας συνολικά το ποσό που έχει λαμβάνειν για την ερχόμενη σεζόν (ήτοι 560.000 ευρώ). Δεν θα είναι εύκολη η διαπραγμάτευση, όμως ενδέχεται να οδηγήσει σε μία μέση λύση που θα καθιστά τον Γκερέιρο βασικό γρανάζι της ΑΕΚ.
 
tovima.gr