ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ντέμης: "Θωμά, συμφωνώ μαζί σου"

Για δεύτερη φορά, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε επικοινωνία με τον Θωμά Μαύρο, στον οποίο εξέφρασε την στήριξη του σε όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος για τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Μπορεί ο Θωμάς Μαύρος να δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας για τον Ντέμη, πως μετά το πρώτο τηλέφωνο δεν τον ξαναενόχλησε και: "άρα δεν πρέπει να έχει κάτι για να βοηθήσει", αλλά ο Ντέμης δεν σταμάτησε να στηρίζει τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ και για ακόμα μια φορά του το έκανε γνωστό μέσα από επικοινωνία που είχαν την Τρίτη (31/8).

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήρθε σε επικοινωνία με τον Θωμά Μαύρο και του τόνισε πως σε όσα είπε στην Συνέντευξη Τύπου για τους μετόχους, τον βρίσκει σύμφωνο και τον στηρίζει σε ότι ενέργειες κάνει.


Στήριξη και με πράξεις

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, τόνισε στο Θωμά πως, η ιδέα της παράδοσης των μετοχών από τους μετόχους, προκειμένου αυτές να περάσουν στον κόσμο μέσω λαϊκής βάσης, είναι η πιο λογική και τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Μάλιστα, ο Ντέμης εκμυστηρεύθηκε στον Θωμά, πως το μικρό ποσοστό μετοχών που κατέχει στο όνομα του, μπορεί να του το παραδώσει ή να το χειριστεί όπως επιθυμεί, με την προοπτική να περάσει στον κόσμο και αυτό. Μια κίνηση που ξεφεύγει από τα λόγια και πάει στις πράξεις.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, δίνει άλλη βαρύτητα στις κινήσεις του Θωμά Μαύρου, με τον παλαίμαχο άσο να γνωρίζει πλέον πως στην "ομάδα" και το πλευρό του, υπάρχει ακόμα ένας... επιθετικός κλάσης, ο Ντέμης!

sport24.gr