ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ Ή ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ...?


Το 2004 ήταν, όταν όλοι εμείς οι ΑΕΚτζήδες πιστέψαμε ότι με τον ερχομό του Ντέμη βγήκαμε από την μίζερια, θα γινόμασταν μια υγιής και ανταγωνιστική ομάδα έστω και σε αυτόν τον ορίζοντα των 5 χρόνων....
Πήραμε διαρκείας, γεμίσαμε το ΟΑΚΑ, είμασταν εκεί για ακόμα μια φορά που μας χρειάστηκε η ΑΕΚΑΡΑ μας και περιμέναμε, περιμέναμε, κάναμε υπομονή όπως όλα αυτά τα χρόνια από το 1994 και αναρωτιέμαι πόσο υπομονή μπορεί να κανεί κανείς???
Όλοι λένε ότι και η υπομονή έχει τα όρια της και αναρωτιέμαι για εμάς τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ υπάρχουν άραγε όρια?? Τα έχουμε φτάσει?? Τα έχουμε ξεπεράσει??

Και φτάνουμε στο σήμερα 2009... 5 χρόνια μετά το αποτέλεσμα πιο είναι??
Με την δική μου ματιά, πάλι καλείτε ο λαός της ΑΕΚ να πάρει διαρκείας για να βοηθήσει την ομάδα του, πάλι καλείτε ο λαός της ΑΕΚ να γεμιζει το ΟΑΚΑ καθε Κυριακή....Λέτε να πηγαίνουμε σε ένα νεο 5ετές πλάνο?? Πισωγύρισμα στο 2004....
Μάλλον αυτή η ομάδα κάνει θαύματα..όταν οι άλλοι πάνε μπροστά εμείς καταφέρνουμε να γυρνάμε προς τα πίσω!!!
Δεν θέλω να μπώ σε κριτική παικτών και προσώπων της διοίκησης αλλά το σίγουρο είναι ότι κάποιοι φταίνε! Εδωσαν συνέντευξη τύπου ο κ. Θανόπουλος και ο κ. Νοτίας ε και??
Προσωπικά δεν άκουσα και τίποτα καινούριο, για χρέη άκουγα πάντα για χρέη ακούω και τώρα! Τούλαχιστον τοποθετήθηκε γρήγορα και ο "Μέσσιας" που όλοι περίμενανε, για τον κ.Μελισσανίδη αναφέρομαι, για να μας πεί το αυτονόητο για ακόμα μια φορά πως θα είναι τρέλος όποιος μπεί να επενδύσει στην ΑΕΚ αυτό το καιρό!(Μη ξεχνάτε ότι έχουμε γυρίσει στο 2004)

Και ο λαός της αγαπημένης μας ΑΕΚΑΡΑΣ είναι στο ίδιο έργο θεάτης...
Πείτε μου πόσες φορές μπορείς να πας να δείς την ίδια παράσταση???