ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΛΙΟ...


Ένα από τα πιο ζωντανά της "κομμάτια" έχασε η ΑΕΚ. Ο Στέλιος Σκευοφύλακας (παλαίμαχος “κλασικός” μέσος που αγωνίστηκε την περίοδο 1961-73) πάλεψε, αλλά νικήθηκε στη «μάχη» με την επάρατο νόσο. Ο εκλιπών αφιέρωσε τη ζωή του στην αγαπημένη του ομάδα και όταν έφυγε για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, ελέω Στάνκοβιτς, δεν σταμάτησε ποτέ να λέει πως πάνω από όλα για εκείνον ήταν η ΑΕΚ!
Ήταν 70 χρόνων. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Ελευθερούπολης. Στην ΑΕΚ πήγε το 1961, σε ηλικία 21 ετών, και αγωνίστηκε 12 χρόνια. Είχε 339 συμμετοχές με την ΑΕΚ, έχοντας πετύχει 19 γκολ. Είχε 11 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών και ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ τα 8 τελευταία χρόνια.
Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του έγινε φέτος τον Φεβρουάριο στην κοπή πίτας των Βετεράνων σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο. Έμειναν όλοι έκπληκτοι, επειδή κανείς δεν τον περίμενε και ενώ ο παρουσιαστής- δημοσιογράφος - Νίκος Κατσαρός έλεγε ότι από την αποψινή μας γιορτή ο μεγάλος απών είναι ο Στέλιος Σκευοφύλακας που ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας. Εκείνη την ώρα ο Στέλιος Σκευοφύλακας εμφανίστηκε στην αίθουσα υποβασταζόμενος από τη γυναίκα του, Ελλάδα. Ανέβηκε στο πάλκο, χαιρέτησε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα, προκαλώντας ρίγη συγκινήσεως, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε η ΑΕΚ να αποκτήσει γήπεδο, έστω και αν αυτός δεν θα μπορέσει να το δει (σ.σ.: επειδή ήταν ενήμερος για την κατάστασή του)».
Ο Σ.Φ ΑΕΚ Λαμίας εύχεται τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάζει.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΛΙΟ...