ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Με Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας στο Κύπελλο η ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών και της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.



Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο γήπεδο της με στόχο να συνεχίσει την πορεία της στο θεσμό. Η «Ένωση» απέκλεισε την Τετάρτη τον Πανερυθραϊκό στη Νέα Ερυθραία και περιμένει πλέον την επόμενη «μάχη» του Κυπέλλου.

Ο έφορος του τμήματος, Γιάννης Μιχαλόπουλος και η τιμ μάνατζερ, Πόλα Κίτσου που παραβρέθηκαν στην κλήρωση σχολίασαν στο aekarena.gr πως η ομάδα κοιτάει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πρωτάθλημα ή Κύπελλο:

 «Η ΑΕΚ οφείλει να είναι σοβαρή σε κάθε παιχνίδι και αυτό κάνουμε και εμείς. Αντιμετωπίζουμε με την δέουσα προσοχή όλες τις αναμετρήσεις είτε πρόκειται για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Το όνομα της ΑΕΚ επιβάλλει να διεκδικεί πάντα το καλύτερο ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται. Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος αλλά σίγουρα θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο και στο Κύπελλο» ήταν το σχόλιο τους.