ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Μαυροκεφαλίδης

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Μαυροκεφαλίδης


Όπως σας ενημερώσαμε κατά την διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα στο Νόβγκοροντ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τέθηκε νοκ-άουτ την τελευταία στιγμή στον σημερινό αγώνα και με τα τωρινά δεδομένα, η συμμετοχή του στο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, είναι αμφίβολη.


Ο 31χρονος διεθνής φόργουορντ/σέντερ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του, στο ζέσταμα πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Νίζνι. Του έγινε μια ένεση, σε μα προσπάθεια να καταφέρει να αγωνιστεί, αλλά ακόμα και έτσι, δεν κατάφερε να ενισχύσει την «Βασίλισσα» και μοιραία παρακολούθησε όλον τον αγώνα, καθηλωμένος στον πάγκο.

Πλέον, η αποστολή της «Ένωσης» ξεκινάει σε λίγη ώρα την… Οδύσσεια της επιστροφής για την Αθήνα μέσω Μόσχας και αναμένεται να φτάσει αύριο (02/12) το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος». Πλέον, ο Μαυροκεφαλίδης θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Πάντως, με βάση τα τωρινά δεδομένα, η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι αμφίβολη.

aekarena.gr