ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Σέντερ επιπέδου ΑΕΚ!


Ο σέντερ που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ τελικά βρισκόταν πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζαμε. Ούτε στη Νέα Υόρκη, ούτε στο Λος Άντζελες. Βλέπετε η λύση δεν βρέθηκε μέσω NBDL, αλλά προέκυψε από την Κηφισιά!

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έρχεται στην ΑΕΚ για να πλαισιώσει τους Μαυροκεφαλίδη, Μιλόσεβιτς και Σαρικόπουλο και να ισχυροποιήσει την Ένωση μέσα στη «ρακέτα».

Με εντυπωσιακή παρουσία στην Κηφισιά από πέρυσι, έγινε ο ηγέτης της και είχε ως τώρα μέσο όρο 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Μαυροειδής θα προσφέρει στην ΑΕΚ πόντους κοντά στο καλάθι και θα δώσει όγκο μέσα στο «ζωγραφιστό». Είναι ένα βαρύ κορμί που δεν είναι εύκολο να εκτοπιστεί από τον αντίπαλο. Δεν είναι ταχύς, αλλά συνολικά είναι μια πάρα πολύ καλή προσθήκη. Ένας σέντερ που διαβάζει καλά τις συνεργασίες με τους κοντούς και μπορεί επίσης να παίξει πολύ καλά πικ εν ρολ.

Σε μικρές ηλικίες «έμαθε» το μπάσκετ σε Περιστέρι και Πανιώνιο, σε υψηλό επίπεδο αγωνίστηκε μαζί με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο Μαρούσι. Συμμετείχε στο Ευρωμπάσκετ 2011, ενώ πέρασε δύο εποικοδομητικά χρόνια στην Ισπανία με τη Μπιλμπάο και το 2012 έκανε άλμα καριέρας με τον Ολυμπιακό. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο του στέρησε την ευκαιρία να γίνει εκεί βασικός.

Ξεπέρασε το πρόβλημα και πέρυσι στην Κηφισιά έβγαλε προσωπικότητα και όλη του την ποιότητα. Εκπληκτικά παιχνίδια, με πιο σημαντικό αυτό επί του Ολυμπιακού. Νίκη 68-67 για την Κηφισιά με 14π., 9 ριμπ. σε 25 λεπτά. Ο Μαυροειδής δεν είναι παίκτης ομάδας που θα παλεύει να μπει στα πλέι οφ. Ο Μαυροειδής είναι παίκτης επιπέδου ΑΕΚ και με τη φανέλα της θα έχει την δεύτερη ευκαιρία καριέρας σε μεγάλη ομάδα, μια ευκαιρία που του αξίζει 100%.

enwsi.gr