ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

«Αξίζουμε και παραπάνω συγχαρητήρια»

«Αξίζουμε και παραπάνω συγχαρητήρια»


Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο τέλος του ματς, ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε κάθε λόγο για να είναι υπερήφανος για τους παίκτες του, για την επική ανατροπή που πραγματοποίησαν και κέρδισαν τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με 75-74.


Αρχικά, ο «Σάλε» τόνισε τα εξής: «Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά για μία ακόμα μεγάλη νίκη στην διοργάνωση, όπου παίζουμε με καλύτερες ομάδες. Με τον τρόπο που κερδίσαμε, αξίζουμε και παραπάνω συγχαρητήρια, επειδή το κάναμε με πολλές διορθώσεις μέσα στον αγώνα. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε να γίνουν κάποια πράγματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν μηδέν οι πόντοι που δεχθήκαμε στο τρανζίσιον και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να γυρίσουμε το ματς».

Σε ερώτηση για το πως εξηγείται το μουδιασμένο ξεκίνημα της ΑΕΚ σε ένα ακόμα ματς, ο Σάκοτα σχολίασε: «Δεν είμαστε τέλεια ομάδα. Έχουμε κάποια προβλήματα λειτουργίας. Πως να λειτουργήσουμε χωρίς καθαρό πλέι μέικερ, παίζοντας σε διαφορετικό ρυθμό στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Χρειάζεται να προσαρμοστείς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στα πρώτα λεπτά είναι σημαντικό να καταλάβουμε την ταχύτητα με την οποία παίζει ο αντίπαλος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πως παίζει ο Κόροιβος και πως παίζει η Χάποελ. Όμως τα 40 λεπτά είναι πολύς χρόνος και μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, παίζοντας με μυαλό.

Η Χάποελ μας τιμώρησε σε κάθε βοήθεια, χάρις στην ποιότητα της στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μαλίκ χρεώθηκε πολύ νωρίς με φάουλ. Αν η Χάποελ έχει βρεθεί να προηγείται με 52-26 στο ημίχρονο, μέσα στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν από λίγες μέρες, γιατί να μην το κάνει και με εμάς; Μιλάμε για πολύ καλή ομάδα. Είναι ακόμα αρχή της σεζόν, πολλά πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει, όμως τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και μας φέρνουν αυτοπεποίθηση. Ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίζει συνέχεια, να δείχνει κατανόηση. Αυτές οι νίκες δεν είναι τυχαίες και είναι πάρα πολύ μεγάλες. Μπορεί να μην παίξαμε με την Μπαρτσελόνα, ή με την Ρεάλ, αλλά πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες που κάνουν κάποια πράγματα στην Ευρώπη».

Ακολούθως, ο Σάκοτα ρωτήθηκε για το αν είναι άμεση η ανάγκη για ενίσχυση, με δεδομένο ότι χρησιμοποίησε λίγους παίκτες στο σημερινό ματς και επισήμανε: «Σκεφτόμαστε κάποια πράγματα, είναι αλήθεια. Δεν κοιμόμαστε από το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω όμως, γιατί δεν θα βοηθήσει. Χρειάζεται λίγες μέρες υπομονή. Αν γίνει κάτι, ας γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η βοήθεια ας είναι και… σήμερα. Ψάχνεις-ψάχνεις, αλλά κάποια στιγμή φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε καλά. Δεν μου αρέσει να παίζουν 7-8 παίκτες, ούτε μου αρέσει να απαντάω αυτές τις ερωτήσεις».

aekarena.gr