ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Οι λόγοι που η ΑΕΚ θέλει Αραβίδη!

Ο επιθετικός για τον οποίο οι Μπάγεβιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος συμφωνούν απόλυτα ότι ταιριάζει γάντι στην Ένωση είναι αυτός του Πανιωνίου. Διαβάστε όσα ισχύουν στο ρεπορτάζ του Sport24.gr

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς περνούσε από κόσκινο τις προτάσεις του για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την Ένωση, ο επιθετικός του Πανιωνίου Χρήστος Αραβίδης ήταν ένα από τα ονόματα που κυριαρχούσαν.

Για να ακριβολογούμε, υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων για την ποιότητά του, ενώ υπέρ της απόκτησης του είχε ταχθεί και ο προπονητής της ομάδας Τραϊανός Δέλλας.

Ωστόσο ο Πανιώνιος δεν έδειχνε διάθεση να συζητήσει παραχώρησή του, ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής (προς τιμήν του) σκεπτόταν το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι του οφείλονταν σημαντικά χρήματα. Ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δίνει προτεραιότητα στην ομάδα που τώρα ανήκει, η επιθυμία του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα είναι γνωστή στους κιτρινόμαυρους κόλπους. Και δεν είναι ψέμα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη δεχθεί την προσέγγιση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Νίκου Λυμπερόπουλου καθώς έχει πλέον το δικαίωμα να μιλήσει και να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο Αραβίδης διανύει τη δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετική σεζόν του στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Πανιωνίου και έχει ήδη σημειώσει 8 γκολ σε 17 αγώνες, όσα τέρματα είχε πετύχει και πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα (και συγκεκριμένα σε 26 συμμετοχές).

Έχει τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που απουσιάζει αυτή τη στιγμή από το κιτρινόμαυρο ρόστερ: Ταχύτητα, εκρηκτικότητα, δυνατότητα να παίζει τόσο άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης αλλά και ως δεύτερος φορ, ικανότητα να σκοράρει και με τα δύο πόδια, ευελιξία και ντρίμπλα. Στοιχεία που δεν συναντώνται με τόση επάρκεια ούτε στον Μπρέσεβιτς αλλά ούτε και στον Ντακόλ οι οποίοι είναι άλλης κοπής επιθετικοί.

Πηγή:sport24.gr