ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΚΑΡΑ σε ανέμους και βροχές!

ΑΕΚΑΡΑ σε ανέμους και βροχές!  

 Καταιγιστική η Ένωση στη Νάξο, απέδωσε εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε επιβλητική νίκη (5-0) απέναντι σε ένα προκλητικό κοινό εμπαθών ερυθρόδερμων "αναξιοπαθούντων". Σόου από τον τρομερό Μπρέσεβιτς!

Για ακόμα έναν αγώνα η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου. Παρά το γεγονός ότι το γήπεδο της Νάξου ήταν αρκετά βρεγμένο και η βροχή συνέχισε να πέφτει οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησαν να βάλουν κάτω τη μπάλα και να φτάσουν κοντά στο γκολ με ολοκληρωμένες ενέργειες.
Ο ρυθμός των Κιτρινόμαυρων ανέβηκε αισθητά προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού είπε όχι στους Ανάκογλου, Ρόβα και Πλατέλλα, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο γκολ.
Σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ είχαν και οι Γροντής και Ντακόλ, οι οποίοι όμως δεν έπιασαν τα σουτ τόσο καλά όσο ήθελαν.
Η ομάδα της Νάξου από τη δική της πλευρά στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και με οδηγό της την άμυνα, προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην ΑΕΚ στις αντεπιθέσεις.
Γκολ και θέαμα
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς μετά από σέντρα του Γροντή κατάφερε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου να ανοίξει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά.
Η συνέχεια ήταν εύκολη και αναμενόμενη για την Ένωση, Λίγα λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας κέρδισε το πέναλτι, ο Μπρέσεβιτς το εκτέλεσε και διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και της ΑΕΚ.
Η συνέχεια άνηκε στον Πλατέλλα, ο οποίος στο 57ο λεπτό χόρεψε τους παίκτες της Νάξου και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα βρήκε ξανά δίχτυα κάνοντας το 4-0.
Το σόου της ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Οι συνθέσεις

Πανναξιακός: Γιουρούσης, Μεσημέρις(85’Μπανακάκης ), Τσαρτσαράας, Ανδρεοπουλος (60' Μποδωνιας), Λίμα, Καλογέρης, Καρούσης (42’ Παπαδόπουλος), Βούλγαρης, Ντουκα, Αριανούτσος, Ρόανναβας

ΑΕΚ:  Καραδκιολίδης, Πεταυράκης, Γεωργέας (60’ Παληαρούτας), Τσιρίλο, Ρόβας, Κορδέρο (82’ Τσεβάς), Ανάκογλου, Ντακόλ, Γροντής (60’ Τσουκαλάς), Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς

Κίτρινες: Λίμα, Μπρέσεβιτς, Καρούσης, Καλογέρης, Γροντής, Μποδωνιας

Κόκκινη: Λίμα