ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Δημητρέλος στο «enwsi.gr»: «Έχουν κληθεί όλοι οι πρώην πρόεδροι για να καταθέσουν»

Ικανοποιημένος από την τελική έκβαση της υπόθεσης εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος στο «enwsi.gr». «Συνεχίζουμε τον αγώνα που αρχίσαμε ένα χρόνο πριν περίπου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη, τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που κατανόησαν τον αγώνα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ζωντανή.

Πιστεύω, ότι η προσπάθεια που έχομε κάνει ήταν τέτοια, που έδωσε τα εχέγγυα στην Ελληνική δικαιοσύνη να μας αφήσει να προχωρήσουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον άνθρωπο δικό μου και τα παιδιά μου, για όποιον πρόβλημα τους δημιούργησε η σημερινή κατάσταση».

Παρά την περιπέτεια που υπέστη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδειξε πως ελπίζει να προκύψει ελπίδα από τη διαδικασία. «Ελπίζω η σημερινή μέρα να ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Να τους ενώσει για να μπορέσουν όλοι μαζί, να φέρουν την ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει και που η ιστορία της το επιβάλει. Ο αγώνας συνεχίζεται και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μας δικαιώσει όλους».

Παράλληλα, ο Δημητρέλος επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του «enwsi.gr» αναφορικά με τις κλήσεις και άλλων προέδρων προκειμένου να καταθέσουν για τις οφειλές προς το Δημόσιο. «Όπως είπα και στην ελληνική δικαιοσύνη, τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί, δεν έχουν καμία σχέση με την δική μου διαχειριστική περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι αυτές που στη συνέχεια, θα επιτρέψουν και στους υπόλοιπους διοικούντες να πουν τις δικές τους απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα. Θα έρθουν και οι πρόεδροι των προηγούμενων ετών, ούτως η άλλως η ελληνική δικαιοσύνη τους έχει καλέσει».

Επίσης, αναφερόμενος στο διάστημα κατά το οποίο δημιουργήθηκαν αυτές οι οφειλές που δημιούργησαν το πρόβλημα, ο Δημητρέλος αρκέστηκε να πει: «Μια από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ είναι σε αυτή την περίοδο (σ.σ. αναφέρεται στο εννιάμηνο από τον Μάρτιο μέχρι τον  Δεκέμβριο του ’11)»

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

enwsi.gr