ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Πρόταση Αγγελόπουλου για ολοκλήρωση της Basket League και ανάδειξη πρωταθλητή





Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει προτείνει σχέδιο παρόμοιο με αυτό που ενέκρινε το BCL για final 8 στα τέλη Ιουνίου

Την πρόταση του για διεξαγωγή ενός Final 8, προκειμένου να κριθεί από αυτό ο φετινός τίτλος στην Basket League και να μην ακυρωθεί οριστικά η σεζόν, έχει καταθέσει εδώ και κάποιες μέρες ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος στους συναδέλφους του προέδρους των άλλων ομάδων. Συγκεκριμένα ο ηγέτης της ΑΕΚ θεωρεί πως το πρωτάθλημα θα πληγεί ακόμη περισσότερο αν δεν υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή και γι’ αυτό πρότεινε την εφαρμογή του μοντέλου που θα ακολουθήσει το Basketball Champions League και για την Basket League. Η ιδέα του είναι αυτή η τελική φάση να διεξαχθεί τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, με την διεξαγωγή των προημιτελικών Τετάρτη, των ημιτελικών Παρασκευή και του τελικού την Κυριακή. Φυσικά όλα αυτά σε ένα γήπεδο και χωρίς κόσμο. 
Είναι μια πρόταση της ΑΕΚ στην προσπάθεια για οσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα σε μια σεζόν που καταστράφηκε λόγω της πανδημίας όμως μέχει στιγμής καμίαάλλη ομάδα δεν αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση προφανώς για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους. Και βέβαια εκεί μπαίνει το ερώτημα για το τι μπήκαν να… κάνουν στο πρωτάθλημα οι ομάδες αφού δεν θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια ώστε να ολοκληρωθεί. 
Ο Μάκης Αγγελόπουλος προτίθεται να θέσει το ζήτημα κι επίσημα στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει προσεχώς στον ΕΣΑΚΕ με την ελπίδα οι άλλες ομάδες της Basket League να δείξουν ότι δεν θέλουν να μπει… παύλα σε μια ολόκληρη σεζόν του Ελληνικού πρωταθλήματος.

πηγη aek365.gr