ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ιδανικό το γήπεδο τένις για τη Βασίλισσα!

Η καλύτερη λύση για να μπει η ΑΕΚ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο δικό της “Σπίτι” που λόγω κατασκευής γίνετα η πιο ‘καυτή’ έδρα

Το φως της δημοσιότητας είδε το πρωί η είδηση της επιθεώρησης που έκαναν στο γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ ο Μάκης Αγγελόπουλος με τον υπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Ντράγκαν Σάκοτα από όπου προέκυψε και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την εν λόγω εγκατάσταση. Σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε σίγουρα ρόλο η δυσκολία που προέκυψε από την ομοσπονδία της ποδηλασίας σε σχέση με το ποδηλατοδρόμιο που ήταν η αρχική επιλογή της ΑΕΚ μετά το “βάλτωμα” της περίπτωσης του Γαλατσίου.

Παρότι η ΓΓΑ σε συνεργασία με την περιφέρεια έψαξαν και βρήκαν λύση για την μεταστέγαση της πίστας στην καλύτερη περίπτωση η διαδικασία μεταφοράς θα ήθελε πάνω από ένα χρόνο και μετά θα μπορούσε η ΑΕΚ να παραλάβει τον χώρο. Επίσης παρότι κλειστό το ποδηλατοδρόμιο λόγω της κατασκευής θα ήθελε πολύ χρόνο για να διαμορφωθεί σε δύο κλειστά σε ένα όπως προέβλεπε το σχέδιο του Μάκη Αγγελόπουλου για την εν λόγω εγκατάσταση.

Αντίθετα το γήπεδο του τένις είναι από πλευράς γραφειοκρατίας η πιο γρήγορη λύση. Η ομοσπονδία τένις που δηλώνει άγνοια γνωρίζει πολύ καλά πως δεν χρησιμοποιεί καν τα δύο γήπεδα του ΟΑΚΑ τα οποία ουσιαστικά λειτουργούν μόνο ως γραφεία, ο ΕΣΑΚΕ είναι εκεί, και ως ιδιωτικό γυμναστήριο. Αγώνες ουσιαστικά έχουν να γίνουν από το… 2004 αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δεν θα ξεσηκωθεί για αυτή την εγκατάσταση. Επίσης η κατασκευή των εξεδρών είναι τέτοια που ευνοεί την δημιουργία ατμόσφαιρας και οι τροποποιήσεις που χρειάζονται είναι ελάχιστες.

Οι εξέδρες είναι κάθετες και με το μισό να βρίσκεται βυθισμένο στη γη είναι ένα πραγματικό κλουβί… Με μια μικρή τροποποίηση των δημοσιογραφικών που είναι τα ίδια από το 2004 και το χαμήλωμα των εξεδρών κατά ενάμιση μέτρο θα φτάσει σχεδόν τις 10.000 θέσεις από τις 8.300 που είναι τώρα και θα είναι ακριβώς αυτό που θέλει η ομάδα. Όπως είναι εύκολα κατανοητό το κρίσιμο θέμα στην περίπτωση αυτής της εγκατάστασης είναι η μετατροπή σε κλειστό. Πολύ σύντομα στην ΑΕΚ θα γνωρίζουν αν στατικά αντέχει ώστε μπορεί να προστεθεί ένας θόλος στην υπάρχουσα, πολύ όμορφη, σκεπή.

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει η ΑΕΚ να ξηλώσει την υπάρχουσα σκεπή και να φτιάξει από την αρχή θόλο γεγονός που θα κάνει το έργο πιο χρονοβόρο όμως και πάλι θα είναι πολύ πιο γρήγορα έτοιμο από οποιαδήποτε άλλο κλειστό θα μπορούσε να έχει η ΑΕΚ. Αν το αποφασίσει οι διαδικασίες με το υπερταμείο μπορούν να τρέξουν άμεσα και η ΑΕΚ να ξεκινήσει πολύ γρήγορα τις εργασίες αφού είναι ήδη εξασφαλισμένο το οκ της ΓΓΑ και του υπουργείου αθλητισμού.

aek365.gr