ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς αποφάσισαν παραμονή Κετσπάγια

Μετά την κουβέντα ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αποφασίστηκε να δοθεί στον Τιμούρ Κετσπάγια μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι δύο άντρες είχαν επικοινωνία, στην οποία συζητήθηκε το θέμα του προπονητή, με τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς να έχουν ταύτιση απόψεων.

Συγκεκριμένα, αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι θα πρέπει να δοθεί στον γεωργιανό τεχνικό μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή η ΑΕΚ να ρισκάρει ώστε να βρει έναν νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα.

Παράλληλα, κανένας δεν θέλει να παρθούν αυτή τη στιγμή γρήγορες αποφάσεις που μπορεί να κοστίσουν στην ομάδα, με τον Κετσπάγια να συνεχίζει στον πάγκο της.

Βέβαια, εάν δεν υπάρξει καμία βελτίωση στην εικόνα της Ένωσης ή εάν γίνουν ξανά τα ίδια λάθη, τότε σίγουρα θα μιλάμε για αντικατάστασή του, καθώς μετά την δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει τρίτη.

Καταλήγοντας, με την επιστροφή του Μελισσανίδη στην Αθήνα θα υπάρξει και συνάντηση ανάμεσα στους δύο άντρες, ώστε να υπάρξει εκτενέστερη ανάλυση του θέματος. Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι της ομάδας μαζεύουν περιπτώσεις προπονητών που μπορούν να καθίσουν στον πάγκο της ΑΕΚ, ώστε όλα να είναι έτοιμα εάν κάτι δεν πάει καλά.

  aek1924.gr