ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Σάκοτα στο ΑΕΚ1924: «Μας έδωσαν την ευκαιρία και πρέπει να το ανταποδώσουμε»

Ο αρχηγός της Βασίλισσας, Ντούσαν Σάκοτα, μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ1924.gr για την αλλαγή επιπέδου της ομάδας μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, την υποχρέωση που έχει φέτος τόσο απέναντι στη διοίκηση, όσο και στον κόσμο και έδωσε την υπόσχεση του για τη νέα σεζόν.
«Καταρχήν θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μου τιμή να είναι αρχηγός της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι ο κάθε παίκτης που θα βρισκόταν στη θέση μου και θα ήταν αρχηγός σε μια τέτοια ομάδα θα πρέπει να νιώθει υπερηφάνεια και τιμή»,τόνισε αρχικά ο Ντούσαν Σάκοτα και συνέχισε:


«Ξέραμε ότι θα αλλάξει η ιστορία δραστικά φέτος. Ξέραμε ότι θα ανέβουμε επίπεδο όσον αφορά τα εξωγηπεδικά και τώρα, μένει να ανέβουμε επίπεδο και εντός γηπέδου. Αυτή είναι η δικιά μας δουλειά και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό.

Υποσχέσεις έχουν δώσει πολλοί κατά το παρελθόν. Όσοι έχουν πει ότι “θα κερδίζω σε κάθε ματς” είναι ψέμα, αλλά αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε όλοι είναι ότι θα δίνουμε πάντα το 200% του εαυτού μας. Μας δόθηκε από τους υπεύθυνους μια φοβερή ευκαιρία, να φέρουμε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ σε ένα υψηλό επίπεδο και μένει να το ανταποδώσουμε και σε εκείνους και κυρίως στον κόσμο».
 Σχετικά με την ανταπόκριση των οπαδών της Ένωσης, σχολίασε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου την περσινή σεζόν. Βλέπω ότι υπάρχει μεγαλύτερος ενθουσιασμός φέτος και λόγω της καλής πορείας μας πέρσι αλλά και επειδή  κόσμος διψά για νίκες και για ένα υψηλότερο επίπεδο. Πάντα ήταν μεγάλη υποστήριξη τους και πάντα ήταν ο 6οος παίκτης μας και εύχομαι φέτος να είναι ακόμα περισσότερος»




dsakota-karpenisi