ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κοντονής για Γαλάτσι

Κοντονής για Γαλάτσι
Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε δημόσια στο θέμα του κλειστού στο Γαλάτσι.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportsfeed δήλωσε ευθέως πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος ετοιμάζεται να υλοποιήσει τον πιο μεγάλο στόχο της παραγοντικής του θητείας.
Ετοιμάζεται να ανακατασκευάσει δηλαδή το Ολυμπιακό κλειστό του Γαλατσίου και να στεγάσει εκεί το τμήμα μπάσκετ αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του υφυπουργού:
«Έχουμε έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ για να αναλάβει την ανακατασκευή και να καλύψει τα χρήματα που απαιτούνται για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την αδιαφορία των προηγούμενων», μας εξήγησε ο Κοντονής. Η «Ένωση» θα διαθέσει ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με την πρόταση της ΓΓ Αθλητισμού θα χρησιμοποιεί το γήπεδο από το μεσημέρι και έπειτα για το τμήμα μπάσκετ, προφανώς και για τα άλλα τμήματα της ερασιτεχνικής, όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ. Μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στην τοπική κοινωνία.
Για το Γαλάτσι, λοιπόν, μπορούν οι εξελίξεις να προλάβουν τις επιθυμίες των Γερμανών. Για το ΣΕΦ, όμως, υπάρχει αυξημένη ανησυχία, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για το ΟΑΚΑ, ειδικά από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να μετακομίσει σε νέα γραφεία και σταδιακά δείχνουν οι «κιτρινόμαυροι» διάθεση να περιορίσουν την παρουσία τους στο Μαρούσι. Αλλά για το ΟΑΚΑ θα μάθουμε περισσότερα μετά από την επίσκεψη που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο υφυπουργός Αθλητισμού.
aekarena.gr